Αδέσποτα σκυλιά, άλλη μια σύσκεψη
Καρνιαδάκη, Μασσάρος

Άλλη μια φορά απασχόλησε σε σύσκεψη το θέμα των αδέσποτων σκυλιών στη πόλη του Αγίου Νικολάου. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Σπύρος Μασσάρος με την αντιδήμαρχο Δέσποινα Καρνιαδάκη,

προκάλεσαν το απόγευμα της Παρασκευής (29/4), στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου άλλη, μια συνάντηση για το πρόβλημα. Παρόντες φιλόζωοι, ο Μάριος που διαχειρίζεται τον χώρο όπου “φιλοξενούνται” περί τα 62 σκυλιά αυτή τη στιγμή, η συνεργαζόμενη με τον δήμο κτηνίατρος κ. Παντούλη, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος κ. Σπανουδάκης, ο διευθυντής του δήμου Γ. Στεφανάκης, αλλά και ο δήμαρχος Αντώνης Ζερβός, ο οποίος έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για τι μπορεί και τι δεν μπορεί να κάνει ο δήμος.

Αδέσποτα σκυλιά, άλλη μια σύσκεψη
Αντώνης Ζερβός, Γιάννης Στεφανάκης

Βέβαια οι συνήθεις διαμαρτυρόμενοι για τα αδέσποτα έλλειπαν.

Παρ’ όλα αυτά, έγινε μια συζήτηση, κάποια στιγμή σε έντονο ύφος, κάποια άλλη στιγμή βάζοντας μπροστά το γράμμα του νόμου. Προτάθηκαν διάφορες λύσεις, ο δήμος υποσχέθηκε να στηρίξει τη προσπάθεια του Μάριου, με νερό και τροφές, ενώ θα εξεταστούν τα επόμενα βήματα, γιατί, μπορεί μεν να έχει κάπως μειωθεί ο αριθμός στον Άγιο Νικόλαο, σε άλλα όμως σημεία του δήμου Αγίου Νικολάου, τα αδέσποτα πολλά αφημένα από τους αναίσθητους ιδιοκτήτες τους που τα βαρέθηκαν.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos