Από την επίσκεψη

Αλέκος Αλαβάνος

Θεατή των εξελίξεων στο διήμερο της συνόδου κορυφής στις Βρυξέλλες χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, από τη πρωτεύουσα του νομού Λασιθίου Αγιο Νικόλαο όπου βρέθηκε τη Κυριακή (24/6), στα πλαίσια των περιοδειών του ανά την Ελλάδα. Ενώ εξελισσόταν, όπως είπε, ένα από τα μεγαλύτερα παζάρια που γίνονται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ βλέπαμε χώρες όπως η Πολωνία να θέτει θέματα και να τα κερδίζει, η Νέα Δημοκρατία και ο Κώστας Καραμανλής, παίζανε το ρόλο του δημοσιογράφου. Δηλ. μας ενημέρωναν, πως πάν οι διαπραγματεύσεις, ανάμεσα στους…άλλους. Και αναρωτιόμαστε, σε μια τέτοια συνάντηση, η Ελλάδα δεν είχε θέματα να θέσει;

Ο κύριος Αλαβάνος αναφέρθηκε ακόμα σε θέματα περιβλλοντος, τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας, εργασιακών σχέσεων, ενώ έθεσε εκ νέου μια πρόταση του ΣΥΝ για τα δάση, σύμφωνα με την οποία, αφού έχουμε καταστρέψει μεγάλο μέρος των δασών μας, θα μπορούσαμε να προστατέψουμε τα δάση ελιάς που έχουμε εν είδει υποκατάστατου των απωλειώ.

Πριν τη συνάντηση με τα μέλη και τους φίλους του κόμματος, ο κύριος Αλαβάνος συναντήθηκε με το Νομάρχη Λασιθίου Αντώνη Στρατάκη, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου Μανόλη Πεπόνη και τον πρόεδρο του Εμπορικού και ιομηχανικού Επιμελητηρίου Λασιθίου Νίκο Τζανόπουλο.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos