αλλάΖουμε τον Δήμο υπέρ των συμβασιούχων στην αγωγή τους κατά του δήμου Αγίου Νικολάου
εκδικάζεται η αγωγή

Μηνύματα συμπαράστασης απευθύνουν φορείς της περιοχής στους συμβασιούχους οι οποίοι έχουν στραφεί με αγωγή κατά του δήμου Αγίου Νικολάου, η οποία εκδικάζεται τη Τετάρτη (6/10).

Από τη δημοτική παράταξη, αλλάΖουμε τον Δήμο:

Ως Δημοτική παράταξη << αλλαΖουμε τον Δήμο >> στηρίζουμε τον δίκαιο αγώνα των 16 εργαζομένων  στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας και την επαναπρόσληψη τους.

Οι παραπάνω υπηρέτησαν συγκεκριμένα μέχρι 31-12 -2017 με συνεχείς – διαδοχικές συμβάσεις πέραν των 24 μηνών καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.

Με πρόσφατη απόφαση του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο , δικαίωσε τους 16 εργαζόμενους και άνοιξε τον δρόμο για την μονιμοποίηση τους με συμβάσεις αορίστου χρόνου .

Πέρα από την κοινωνική  διάσταση του θέματος και με δεδομένη την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου ο Δήμος οφείλει να υπερασπιστεί τους εργαζόμενους του , πολύ δε μάλλον όταν συνεχώς διαμαρτύρεται και επικαλείται ελλείψεις προσωπικού σε όλες τις υπηρεσίες και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της καθαριότητας.

Καλούμε τον κ. Δήμαρχο και την Δημοτική αρχή να στηρίξει έμπρακτα και ουσιαστικά το αίτημα των εργαζόμενων στην δίκη της Τετάρτης 6 Οκτωβρίου, ώστε να επιστρέψουν και να προσφέρουν πάλι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου μας !

Νίκος Κοκκίνης

Εκδίκαση αγωγής συμβασιούχων κατά δήμου Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos