Αλλαγές κορυφής στον Δήμο Αγίου Νικολάου
Δημαρχείο Αγίου Νικολάου

Τις αλλαγές στις θέσεις των αντιδημάρχων ανακοίνωσε χθες το βράδυ και επισήμως ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, στη δημοτική του ομάδα.

Ο δήμαρχος σε σύσκεψη που συγκάλεσε στον Γ΄όροφο του κινηματοθεάτρου ΡΕΞ, προχώρησε στις σχετικές ανακοινώσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση οι τέσσερις νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι:  Σπύρος Μασσάρος (καθαριότητα), Δέσπω Καρνιαδάκη (οικονομικά), Χάρης Αλεξάκης (πολιτισμός) και Εφη Βελημβασάκη – Κοκολάκη ( Δ.Κ Νεάπολης-Βραχασίου-Μιλάτου).

Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί εκ νέου ο κ. Γιώργος Καλογεράκης.

Επίσης εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα που αφορούν στα τεχνικά έργα καθώς και στην αντιμετώπιση ζητημάτων που ανακύπτουν στις Τοπικές Κοινότητες ορίζεται η κ. Αφροδίτη Βαρκαράκη.

Στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος κ. Γιάννης Κοκκίνης- κατόπιν δικής του επιθυμίας- αντικαθίσταται από τον κ. Γιώργο Μπαρπούνη, ενώ στον Πολιτιστικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, τη θέση του προέδρου καταλαμβάνει ο μέχρι πρότινος, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Λευτέρης Ραφαιλάκης.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου εξέφρασε τις ευχαριστίες, αλλά και την ικανοποίηση του  για την ουσιαστική προσφορά όλων των συνεργατών ο οποίοι ανέλαβαν “ηγετικό ρόλο” κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου της δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα τους κ.κ Κ. Κοκκίνη, Ν. Χαριτάκη, Αφρ. Βαρκαράκη, Δ. Καρνιαδάκη Χ. Αλεξάκη, υπογραμμίζοντας ότι η αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας του δήμου, αλλά και στο νομικά του πρόσωπα, είναι πλέον εμφανέστατη.

Στην παρούσα περίοδο-ανέφερε-  δίνεται η δυνατότητα και σε άλλα μέλη του συνδυασμού ν΄αποδείξουν τις δυνατότητες τους και με αποτελεσματικό τρόπο να διαχειριστούν τα κοινά μας πράγματα  γεγονός που μας επιτρέπει να συμπεράνουμε ότι ολοκληρώνοντας την θητεία μας, θα έχουμε δώσει ότι περισσότερο μπορούμε στους συμπολίτες που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους!

Με  το παρών σχήμα -πρόσθεσε- θα ολοκληρώσουμε την θητεία μας, καλώντας τους πολίτες του δήμου ν΄αξιολογήσουν την παρουσία μας σε βάθος πενταετίας, αφού είναι δεδομένο ότι το πρώτο διάστημα με όλα όσα συνέβησαν στην χώρα η αποτελεσματικότητα μας δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαμε. Ωστόσο μετά από σκληρή δουλειά και με την αντιμετώπιση πολλαπλών ζητημάτων που αντιμετωπίσαμε -επεσήμανε-τα επόμενα 2,5 χρόνια θα παρουσιάσουμε όλα όσα οραματιστήκαμε για τον Δήμο Αγίου Νικολάου.

Να σημειώσουμε ότι στις θέσεις των προέδρων δημοτικών επιχειρήσεων (Δ.Ε.Υ.Α.Α.Ν-Δ.Α.Ε.Α.Ν-Ο.Κ.Υ.Δ.Α.Ν) παραμένουν οι κ.κ. Μαν.Καραβελάκης,Μιχ. Φαρσάρης Νίκος Μουδατσάκης.

από τον δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos