Ανακαίνιση Δημοτικού σχολείου Παρασπορίου Σητείας
από τις εργασίες ….

Αφού δεν έχουμε προετοιμασία για το πανηγύρι του δεκαπενταύγουστου, είπαμε να προετοιμάσουμε τον χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου που σήμερα χρησιμοποιείται ως πολιτιστικό κέντρο για να γίνει εκτός από χώρος εκδηλώσεων – βιβλιοθήκη – λαογραφική συλλογή και στέκι νεολαίας αλλά και κάθε ηλικίας συγχωριανών, επισκεπτών και φίλων.

Θα τον ανακαινίσουμε και εκτός το air condition που ήδη λειτουργεί, θα τοποθετηθούν τηλεόραση, προτζέκτορας, ηλεκτρονικός υπολογιστής και ίντερνετ, προκειμένου να μετατραπεί σε λειτουργικό πολυχώρο, που θα μπορεί μεταξύ άλλων να φιλοξενήσει και διαλέξεις, παρουσιάσεις, μικρά συνέδρια κλπ.

Ευχαριστούμε θερμά τον Γιώργο Παρασκευόπουλο για τις δωρεές του, τον Δήμο Σητείας για την προμήθεια υλικών και όλα τα παιδιά που βοηθούν στην ανακαίνιση.

Σχετικά με τις καλοκαιρινές εκδηλώσεις μπορεί να μην γίνει το πανηγύρι στις 15 Αυγούστου, αλλά παρακολουθώντας τις εξελίξεις ο σύλλογος μας προετοιμάζει άλλου είδους εκδηλώσεις και εφόσον είναι εφικτό θα πραγματοποιηθούν τον Αύγουστο.

Εκ του Δ.Σ. του Πολιτιστικού συλλόγου Παρασπορίου Σητείας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos