Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους νέους εργαζομένους
Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους νέους εργαζομένους

Ενημερωτική συνάντηση με όσους πρόκειται να εργαστούν στο Δήμο Ιεράπετρας μέσω του προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα  πραγματοποιήθηκε  παρουσία του Δημάρχου, των Αντιδημάρχων, της Γενικής Γραμματέως και των Διευθυντών των Υπηρεσιών την Τετάρτη 22 Ιουλίου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας.

Με αφορμή την επικείμενη ανάληψη των καθηκόντων τους,  ο Δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης  προχώρησε σε μια σύντομη αναφορά στις ανάγκες του δήμου τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ παράλληλα οι Αντιδήμαρχοι αναφέρθηκαν στο πλάνο και στον προγραμματισμό των υπηρεσιών τους, προκειμένου να καλυφθούν υπάρχοντα κενά και να υλοποιηθούν οι απαιτούμενες εργασίες.

Μετά από μια σύντομη ενημέρωση, ο Δήμαρχος συνομίλησε με τους νέους εργαζομένους,  ενημερώθηκε για τους τομείς κατάρτισής τους  και αναφέρθηκε στους τομείς απασχόλησής τους στις Υπηρεσίες του Δήμου Ιεράπετρας, αφού βέβαια πρώτα τους ευχήθηκε καλή αρχή.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Η καλή συνεργασία αποτελεί τη βασική προϋπόθεση για μια επιτυχημένη εργασιακή εμπειρία. Από την πλευρά μας  και εγώ προσωπικά ως Δήμαρχος αλλά και οι Αντιδήμαρχοι είμαστε πρόθυμοι να επιδιώξουμε μια εποικοδομητική συνεργασία με όλους τους εργαζομένους. Είναι γεγονός ότι σε αυτές τις δύσκολες εποχές με τα υψηλά ποσοστά ανεργίας και τις πολλαπλές δυσκολίες κάθε ευκαιρία που παρέχεται για εργασία και απασχόληση είναι πολύτιμη και για τις υπηρεσίες αλλά και για τους ίδιους τους εργαζομένους. Εύχομαι λοιπόν καλή αρχή σε όλους όσους πρόκειται να εργαστούν στο Δήμο μας. Είμαι βέβαιος ότι η προσφορά τους θα είναι σημαντική για την επίτευξη του κοινού στόχου που δεν είναι άλλος από την  πρόοδο και ανάπτυξη του δήμου μας, της πόλης μας και των τοπικών της κοινωνιών».

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos