Παναγιώτης Θεοδωρίδης, υπάρχει λύση
Παναγιώτης Θεοδωρίδης, υπάρχει λύση

Διανύουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στη σύγχρονης ιστορία της χώρας μας και οι ανατροπές που έχουμε υποστεί όλοι σε προσωπικό, οικογενειακό  επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, δεν έχουν προηγούμενο.

Η απογοήτευση και η απομόνωση είναι οι χειρότεροι σύμβουλοι

και έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο και να εκμεταλλευτούμε τις όποιες δυνατότητες μας δίνονται ιδιαίτερα μέσα από το νομικό μας πλαίσιο, για να μείνουμε όρθιοι και να διατηρήσουμε την Ελπίδα μας.

Αν χρωστάς στην εφορία και στα ασφαλιστικά ταμεία, αν σε παρενοχλούν οι τράπεζες και σε καλούν να κάνεις ρύθμιση, αν θες να μάθεις πώς θα προστατεύσεις την περιουσία σου και πως να πληρώσεις τα τέλη κυκλοφορία με ένα (1) ευρώ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ και μάλιστα σύμφωνα με το γράμμα του νόμου.

Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας, διοργανώνει τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο ισόγειο του κτιρίου «Μελίνα Μερκούρη», ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ με το γνωστό οικονομολόγο, κ. Παναγιώτη Θεοδωρίδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ο οικονομολόγος θα είναι στην διάθεση όλων, για να δώσει απαντήσεις και διευκρινήσεις στις όποιες απορίες έχετε.

Κίνηση Πολιτών Δήμου Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos