Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας
από την υπογραφή της σύμβασης

Υπογράφηκε στον Δήμο Ιεράπετρας μεταξύ του Δημάρχου, κ. Θεοδοσίου Καλαντζάκη και του αναδόχου εργολάβου, παρουσία του αντιδημάρχου κ. Πέτρου Μαστοράκη και του Διευθυντή Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης κ. Γεωργίου Μαράκη, η σύμβαση εκτέλεσης εργασιών του έργου «Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας» προϋπολογισμού 3.720.000€.

Το έργο αφορά την πλήρη κατασκευή νέου αγωγού μεταφοράς νερού ύδρευσης από τις πηγές Σαρακίνας στην κεντρική δεξαμενή του  Περιστερά.

Όπως δηλώνει ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης:

«Ξεκινάμε το μεγαλύτερο έργο Ύδρευσης των τελευταίων δεκαετιών για τον Δήμο Ιεράπετρας που θα εξασφαλίσει για πρώτη φορά τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων νερού ύδρευσης για την πόλη και τις  κοινότητες.

Αντικατάσταση τμήματος εξωτερικού υδραγωγείου Δήμου Ιεράπετρας από πηγές Σαρακίνας
από την υπογραφή της σύμβασης

Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που καταφέρνουμε μετά από μεγάλη προσπάθεια να υπογράφουμε σήμερα τη σύμβαση για την πρώτη φάση αυτού του τόσο μεγάλου και σημαντικού έργου.

Επιπλέον, είμαστε ήδη έτοιμοι για την αποδοχή της μελέτης της δεύτερης φάσης του έργου, συνολικού προϋπολογισμού 3.584.000€ και στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε άμεσα τη χρηματοδότησή της.

Ευχαριστώ την υπηρεσία Ύδρευσης, Άρδευσης, Αποχέτευσης του Δήμου, τον αντιδήμαρχο κ. Μαστοράκη και τον διευθυντή κ. Μαράκη για τη συνολική προσπάθεια και τη γόνιμη συνεργασία.»

από τον δήμο Ιεράπετρας

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos