Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό ΚίνημαΟι φωστήρες της δεξιάς στο Λασίθι:

  • Τολμούν να μιλούν, για το κομματικό κράτος που προσπαθούν οι ίδιοι να εγκαθιδρύσουν.
  • Τολμούν να μιλούν, όταν η διοίκηση έχει υποκατασταθεί από απλά αστυνομικά όργανα, που επιδιώκουν να επιβάλλουν απόψεις στους διοικούντες, αλλά σε αυτό το γεγονός σιωπούν.
  • Τολμούν να μιλούν, όταν δημόσια προσπαθούν να επιβάλλουν τις ορέξεις και τις διάφορες ιδιαιτερότητες τους στα αστυνομικά όργανα.

 

  • Τολμούν να μιλούν, όταν διάφοροι εκπρόσωποι τους προσπαθούν, με πιεστικό και παράνομο τρόπο να επιβάλλουν, την χορήγηση αδειών οπλοφορίας, γιατί κάποιοι χειρίζονται τα οικονομικά και τις δοσοληψίες κάποιων επιφανών στελεχών, όπως αναέρουν οι αιτήσεις των αδειών. Δοσοληψίες κύριοι της Νέας διακυβέρνησης στην φρασεολογία της πολιτικής δεν υπάρχουν. Οι δοσοληψίες παραπέμπουν σε λογικές ύποπτες και αδιαφανείς.
  • Τολμούν να μιλούν όταν καλύπτονται δια της σιωπής τους στελέχη τους, καταπατητές αραιολογικών χώρων, και επιβραβεύονται επιπλέον μέλη των οικογενειών τους σε ευαίσθητες θέσεις δημοσίου συμφέροντος,
  • Τολμούν να μιλούν όταν διάφοροι, επιτήδειοι του χώρου σας εισπράττουν με υπεύθυνες δηλώσεις προκαταβολές, με υποσχέσεις ανά την χώρα, ότι θα επιτρέψυν την λειτουργία μηχανημάτων τζόγου.
  • Τολμούν να μιλούν εκείνοι που δεν έχουν, προχωρήσει να υλοποιήσουν ούτε μία από τις εξαγγελίες τους στο Λασίθι, αλλά καπηλεύονται το έργο της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κάνοντας μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα.
  • Τολμούν να μιλούν τα φερέφωνα της Νέας διακυβέρνησης προσβάλλοντας μια θεσμικά και συνταγματικά κατοχυρωμένη κοινοβουλευτική λειτουργία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, ένα εργαλείο που χρησιμοποίησαν κατά κόρον όταν ήταν στην Αντιπολίτευση/ ασκώντας την κριτική τους, και τώρα δεν τους αρέσει γιατί κρίνονται οι ίδιοι. Τις Κοινοβουλευτικές λειτουργίες κύριοι της Δεξιάς τις απαξίωσε μόνο η δικτατορία των συνταγματαρχών. Μήπως ζηλέψατε την δόξα τους;
  • Τολμούν να μιλούν οι φωστήρες, που υποσχέθηκαν εκατοντάδες διορισμούς στο Λασίθι, που σήμερα αδυνατούν να υλοποιήσουν, παίζοντας με την αγωνία και την ελπίδα νέων ανθρώπων και των οικογενειών τους, και υποκλέπτοντας την ψήφο τους.
  • Τολμούν να μιλούν οι ίδιοι άνθρωποι που φωνασκούσαν, για τις επιδοτήσεις του λαδιού, ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, με τελικό αποτέλεσμα να εξαπατήσουν τους αγρότες και να χάσουν ένα σημαντικό μέρος του εισοδήματος τους, χωρίς να ελέγξουν τους απατεώνες πανωγραψίες όπως υποσχέθηκαν.
  • Τολμούν να μιλούν εκείνοι που υφάρπασαν δικαιολογητικά και που μετήλθαν την πρακτική της σκόπιμης απώλειας φακέλων 13.000 χιλιάδων υποψηφίων επαγγελματιών οπλιτών προκειμένου να μην αξιολογηθούν για την εισαγωγή τους στις Ε.Δ., αλλά και στέρησαν συνολικά την ελπίδα της αντικειμενικής και αξιοκρατικής κρίσης σε 51.000 νέους ανθρώπους προκειμένου να εισαχθούν στους ΕΠΟΠ.

Κύριοι της δξιάς εμείς δεν είχαμε διαχωριστικές γραμμές, εσείς επιχειρείτε να τις επιβάλλετε γιατί, δεν έχετε ούτε πολιτικές ούτε πολιτικό ήθος. Στην αδυναμία σας επάνω δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να υβρίζετε και να καπηλεύεστε το έργο μας ανίκανοι να πράξετε οτιδήποτε δικό σας ωφέλιμο γι’ αυτό τον τόπο.
Για του λόγου το αληθές ψαχτείτε ο ένας με τον άλλο μεταξύ σας για να διαπιστώσετε και την συνοχή σας και το υβρεολόγιο που μετέρχεστε, για τα ίδια σας τα στελέχη.

Αυτή είναι η παράταξη σας.
Αυτή είναι η συμπεριφορά σας.
Αδιόρθωτοι και αδέξιοι στην παλινόρθωση τον δεξιού κράτους όπως πάντα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos