απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικους χώρους
από τη συνέλευση του Συλλόγου εστίασης και διασκέδασης

Ο σύλλογος εστίασης και διασκέδασης Αγίου Νικολαου (ΣΕΔΑΝ) σε έκτακτη συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 1 Απριλίου 2019 αποφάσισε ομόφωνα την απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικους χώρους  των καταστήματα μας.

Η κίνηση αυτή δείχνει για άλλη ακόμα μια φορά των σεβασμό στους πελάτες μας και τον ζήλο μας για την ανάπτυξη της πολης μας με τον καλύτερο τρόπο.

Ο πρόεδρος 

Κωνσταντίνος Ζαχαριας

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου χαιρετίζει την απαγόρευση του καπνίσματος

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου με ανακοίνωση του, χαιρετίζει την  ομόφωνη απόφαση που έλαβε κατά την έκτακτη Γενική Συνέλευση του (1/4),  ο Σύλλογος Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου, αναφορικά με την απαγόρευση του καπνίσματος στους εσωτερικούς χώρους των καταστημάτων.

Συγκεκριμένα σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, τόνισε : “Έχουμε χρέος όλοι μας πολιτεία, θεσμικοί και κοινωνικοί φορείς, επαγγελματικές ενώσεις, σύλλογοι και μεμονωμένοι πολίτες, να συμβάλλουμε στην εφαρμογή της αντικαπνιστικής νομοθεσίας που στόχο έχει την προστασία τόσο της ατομικής όσο και της δημόσιας υγείας από την αποδεδειγμένα βλαπτική επίδραση μιας εξαρτητικής συμπεριφοράς που δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι ανεκτή σε κλειστούς δημόσιους χώρους“.

Επικροτούμε και χαιρετίζουμε την ομόφωνη απόφαση του Συλλόγου Εστίασης και Διασκέδασης Αγίου Νικολάου. Καλούμε τους πολίτες να δείξουν πνεύμα συνεργασίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την κοινωνική υπευθυνότητα και τον πολιτισμό που τους διακρίνει.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos