Απεργία Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου
απεργία …

Σίγουρα αυτή η απεργία δεν θάναι η τελευταία. Ο αγώνας για καλύτερη ζωή δεν τελειώνει ποτέ! Όμως είναι σημαντικό να δείξουν οι εργαζόμενοι,

συνταξιούχοι, άνεργοι της Κρήτης, ότι είμαστε ενωμένοι και έχομε δύναμη.Ας μη λείψει κανείς! (Λεωφορεία από Ιεράπετρα και Άγιο Νικόλαο).

ΓΣΕΕ 24ΩΡΗ ΓΕΝΙΚΗ απεργία ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

H ΓΣΕΕ αντιδρώντας στις πολιτικές της τιμωρητικής λιτότητας, της φτώχειας και της εξαθλίωσης που συνεχίζονται, πραγματοποιεί την προσεχή Πέμπτη 8 Δεκέμβρη 24ωρη Γενική Απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 11 το πρωί στο Πεδίον του Άρεως.

Τα μέτωπα και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι είναι πολλά και συνεχή και για ακόμη μία φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και με επώδυνες αποφάσεις της κυβέρνησης που στοχεύουν ευθέως στην καρδιά των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

Αντιδρούμε σε κάθε σκέψη και στόχευση που θα οδηγήσει σε περαιτέρω αύξηση της ανεργίας σε ανακύκλωση της ύφεσης, σε κατάργηση κάθε έννοιας κοινωνικής δικαιοσύνης και ασφάλειας.

Μετά την Διεθνή Συνδικαλιστική Συνομοσπονδία μήνυμα αλληλεγγύης προς τους έλληνες εργαζόμενους εξέδωσε και η Συνομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Η ΣΕΣ καλεί τους υπουργούς οικονομικών του EUROCROUP να μην επιβάλλουν άλλες, όπως τις χαρακτηρίζει, καταστροφικές μεταρρυθμίσεις ενώ ο Γενικός Γραμματέας της Συνομοσπονδίας χαρακτηρίζει τις νέες απαιτήσεις των δανειστών παράλογες.

Για τη ΓΣΕΕ ο αγώνας είναι μονόδρομος.

Ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει μόνο μία επιλογή.

Να συνεχίζει να αγωνίζεται για να μπει οριστικό τέλος στις μνημονιακές πολιτικές.

Η μαζική και ενωτική συμμετοχή στην 24ωρη Γενική Απεργία της Πέμπτης και το συλλαλητήριο στο Πεδίον του Άρεως θα είναι η ηχηρή απάντησή μας σε όλους εκείνους που με τις πολιτικές τους συνεχίζουν να καταστρέφουν κοινωνία και οικονομία.

Σας επισυνάπτουμε τη διακήρυξη, την αφίσα της απεργίας και το μήνυμα αλληλεγγύης της Ομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos