Οι εργαζόμενοι έξω από τα γραφείαΑπεργία πραγματοποίησαν τη Τετάρτη (24/8), εργαζόμενοι στη Δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης στον ¶γιο Νικόλαο, διαμαρτυρόμενοι και την επιστροφή υπαλλήλου που έχει κατηγορηθεί για κλοπές στις επιχείρηση.
Με ψήφισμ που εξέδωσαν οι εργαζόμενοι της επιχείρησης, με την κινητοποίηση, και δηλώνουν την αντίθεση τους στις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της επιχείρησης, για την ποινή τρίμηνης αργίας, την οργή τους για την προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης και την αδυναμία όλων για οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία με το συγκεκριμένο υπάλληλο.
Από τη πλευρά του, το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑΝ, θεωρεί τις ενέργειες των εργαζομένων της Επιχείρησης υπερβολικές, απαράδεκτες και πέραν όσων ο Νόμος τους δίνει το δικαίωμα να διεκδικούν.
Το Δ.Σ. θα πάρει σε επμενη συνεδρίαση του, τις απαραίτητες αποφάσεις για την λειτουργία της Επιχείρησης και καλεί τους εργαζόμενους να σεβαστούν τις αποφάσεις της Διοίκησης, οι οποίες είναι απόλυτα σύννομες με τον οργανισμό εσωτερικής υπηρεσίας της.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos