Απογοητευτική και σάπια, Διοίκηση & Δικαιοσύνη
Είναι απογοητευτική η κατάσταση στη ελληνική διοίκηση και συμπεριλαμβάνω και τη Δικαιοσύνη

Στη συνέχεια, προγενεστέρων Καταγγελτικών Αναφορών μου, αλλά και της  κοινοποιηθείσης, σε όλους σας πρόσφατα:

  1. με θέμα «Απάνθρωπες αυταρχικές Πράξεις»από 25.06.2020 (πριν ένα μήνα), στην οποία, ως εάν είστε κι εσείς θιασώτες του αυταρχισμού κανείς σας δεν αντιστάθηκε, ως υποχρεούτο και εδικαιούτο ο κάθε πατριώτης Έλληνας, όπως εσείς υποθέτω(άρθρο 120 § 4   «4Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»)
  2. σας στέλνω και το ακολουθούν δημοσίευμα, που επιβεβαιώνει τη σαπίλα (κατά πρόσφατες άλλωστε δηλώσεις του κ. Καμίνη, για το «Μάτι» «Είναι απογοητευτική η κατάσταση στη ελληνική διοίκηση και συμπεριλαμβάνω και τη Δικαιοσύνη” ανέφερε ο κ. Καμίνης, προσθέτοντας ότι “ανθρωπάκια παίρνουν αποφάσεις για τις ζωές των ανθρώπων» και «Η διοίκησή μας είναι σάπια και με σάπια διοίκηση δεν προχωρά η χώρα») και τον αυταρχισμό, που καλά κρατεί, στη Διοίκηση (κεντρική κι αποκεντρωμένη) κι ακόμη καλύτερα, στην Αυτοδιοίκηση.

Ίδωμεν πόσο πατριώτες είστε ή μήπως, όταν ορκιστήκατε διχαλιάζατε δυο δάκτυλά σαςπαν’ απ’ τα οπίσθια σας ;   

«Ο ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου ταλαιπωρεί τους πελάτες του συντάκτης giorgos · 18/07/2020

Αρχές του χρόνου, έρχεται ένα έγγραφο πληρωμής από τον ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου, όταν μέχρι τότε είχε πληρωθεί και ο τελευταίος λογαριασμός.  Σε ερώτηση μας τι είναι ο συγκεκριμένος λογαριασμός, η απάντηση ήταν: ένα παλαιότερο ποσό που δεν είχε υπολογιστεί από τον σύστημα, ή είχε παραπέσει…. δηλ. λάθος εσωτερικό, το οποίο όμως απαιτούσε ο οργανισμός. Για να γλυκάνει το χάπι: να σας το σπάσουμε σε μικρές δόσεις για να μην σας φανεί. Έγινε η σχετική ρύθμιση, αλλά με το κλείσιμο λόγω κορωνοϊού και τις τράπεζες σε μεγάλο βαθμό σε μειωμένη λειτουργία, οι πληρωμές δεν έγιναν.

Πέμπτη 16 Ιουλίου, τηλέφωνο από τον ΤΟΕΒ, αν δεν πληρωθεί άμεσα το ποσό τη Δευτέρα σας βγάζουμε τα υδρόμετρα !!!!!

Οπότε πάμε από τα γραφεία του ΤΟΕΒ στον κόμβο Κριτσάς και ζητάμε επανεκτύπωση του λογαριασμού. Ο λογαριασμός με προσαύξηση παρακαλώ λόγω καθυστέρησης. Όπερ και εγένετο, αλλά κρατείστε το γεγονός για παρακάτω.

Πάμε στις τράπεζες, δεν δέχονται τη πληρωμή με μετρητά, ούτε φυσικά με κάρτα άλλης τράπεζας, άρον – άρον θα πρέπει να έχεις λογαριασμό πλέον στη τράπεζα να καταθέσεις εκεί και από κει να πληρωθεί ο λογαριασμός. Το νταβατζιλίκι με τις τράπεζες σε πλήρη ευημερία.

Σε τηλεφώνημα μας στον ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου πως θα πληρώσουμε αφού ναι μεν αναφέρετε μια σειρά τράπεζες στη πίσω σελίδα, αλλά πλέον δεν δέχονται πληρωμές, η απάντηση ήταν δεν γνωρίζουμε εμείς τη πολιτική των τραπεζών. Στο ερώτημα πως θα πληρώσουμε αφού υπάρχει η «απειλή διακοπής υδροδότησης» καμία απάντηση παρ’ ότι λύση υπήρχε ήδη !!!!!!!

Όταν μετά απ’ όλα αυτά, καλούμε τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μανόλη Καμπανό να τον ρωτήσουμε τι είν’ όλα αυτά, τι μας απαντά;;;;;

….. ότι τώρα ο ΤΟΕΒ στο γραφείο διαθέτει POS και ότι θα μπορούσατε να πληρώσετε επί τόπου !!!!!!!

Τα σχόλια δικά σας ……..»

Να ’στε καλά
Μανώλης Άρχος

Κρούστας 26 Ιουλίου 2020

ΠΡΟΣ: 1.  ΑΔΚ Τμ. Δ-Ο ν. Λασιθίου

              2.  Αστ. Δ/νση Λασιθίου

              3.  Εισαγγελία Νεαπόλεως

              4.  Π. Ε. Λασιθίου

ΚΟΙΝ:  1. Δήμος Αγ. Νικολάου

                  -Συνδ. Υποψηφ. Δημάρχων

                  -Δ.Κ. Κριτσάς / ΤΚ Κρούστα

              2.  ΤΟΕΒ Μεραμβέλλου

              3.  Τύπος και ΜΜΕ. 

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos