αποκατάσταση των πεζοδρομίων στον παραλιακό δρόμο Αγίου Νικολάου
από τις παρεμβάσεις

Το επόμενο δεκαπενθήμερο αναμένεται να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις για την αποκατάσταση των πεζοδρομίων στον παραλιακό δρόμο του Αγίου Νικολάου.

Πρόκειται για ένα έργο σημαντικό – όπως υποστήριξε ο Δήμαρχος κ.Αντώνης Ζερβός,  που αναμένεται να συμβάλλει στην βελτίωση της καθημερινότητας πολιτών και ξένων επισκεπτών. Ο ίδιος σχολιάζοντας την καθυστέρηση που σημειώθηκε για την υλοποίηση του, δήλωσε : “Είναι γεγονός, ότι τις περισσότερες φορές δεν αντιλαμβανόμαστε ότι ο προγραμματισμός σοβαρών παρεμβάσεων -όπως είναι η διαμόρφωση του παραλιακού μετώπου, η διασφάλιση χρημάτων (3εκ ευρώ), η σύνταξη και υποβολή προτάσεων μιας  υπηρεσίας μη επαρκώς στελεχωμένης, η συνέπεια ή όχι των εργολάβων καθώς και η παρακολούθηση των προθεσμιών που “τρέχουν” για την υλοποίηση των υπολοίπων έργων, μας αναγκάζει να μην μπορούμε να ελέγξουμε πάντα τον χρόνο της υλοποίησης έργων και παρεμβάσεων που προγραμματίζομε”.

Γίνεται επίσης κατανοητό ότι τα συγκεκριμένα έργα δεν είναι δυνατόν να ξεκινήσουν την χειμερινή περίοδο. Έτσι αν και καθυστερημένα,ξεκινάει αυτή η παρέμβαση και πιστεύομε ότι η ταλαιπωρία του κόσμου θα είναι μικρή. Δεσμευόμαστε δε, να παρακολουθούμε το έργο του Λ.Τ από κοντά, ώστε η υλοποίηση του να είναι άμεση”.

Επίσης όπως ο ίδιος έκανε γνωστό, σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει η φύτευση στην δυτική πλευρά της Λίμνης (βατήρας cliff diving) , ενώ εκκρεμεί η σύνταξη μελέτης για την αναμόρφωση του πρασίνου στην νότια πλευρά της, ούτως ώστε την επόμενη χρονιά το πράσινο στην συγκεκριμένη περιοχή να έχει αναβαθμιστεί.

από τον Δήμο Αγίου Νικολάου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos