Έχει άδεια ;Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μιλάτου καταγγέλλει την συνεχιζόμενη αυθαίρετη οικοδομική δράση από ξενοδοχειακή μονάδα που έχει θέσει στόχο το οριστικό κλείσιμο και την καταστροφή του παραλιακού δρόου Μιλάτου Σισίου, προκαλώντας παράλληλα φοβερές καταστροφές στο περιβάλλον και στην παραλία στην περιοχή Βολάκοι της Μιλάτου.

Το Σάββατο 15.1 μέλη του συλλόγου αντιλήφθηκαν ότι με χρήση φουρνέλων και κομπρεσέρ επιχειρείται από την ξενοδοχειακή μονάδα η αλλοίωση ης παραλίας και η υπόσκαψη του παραλιακού δρόμου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και το λιμενικό και συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Μιλάτου για να διαμαρτυρηθούν για την αυθαιρεσία. Βέβαια, όταν ήρθαν οι αρχές, οι εργασίες είχαν σταματήσει και οι υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάας είχαν εξαφανιστεί. Αστυνομία και λιμενικό αρκέστηκαν στην διαπίστωση και στην φωτογράφηση των παράνομα εκτελεσθέντων εργασιών και στην συγκρότηση σχετικής δικογραφίας. Όμως παρά το ότι μέχρι σήμερα έχουν σχηματιστεί δεκάδες δικογραφίες, η οικοδομικές αυθαιρεσίες συνεχίζονται με στόχο τη δημιουργία τετελεσμένων σχετικά με τον παραλιακό δρόμο και την παραλία.

Το Δ.Σ. του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου θεωρεί ότι σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ η λήψη από την πολιτεία δραστικών μέτρων ώστε να σταματήσει επιτέλους η ανεμπόιστη παράνομη δράση της εν λόγω ξενοδοχειακής μονάδας και να αποδειχθεί στην πράξη αν στην Ελλάδα οι νόμοι ισχύουν για όλους.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos