ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου, πρώτη συνέντευξη
τα μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου

Πρώτη συνέντευξη, αναδρομή, απολογισμό, παραχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης (17/1), στα μέλη του Δ.Σ. του ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου, στον προσωρινό χώρο των γραφείων τους.

Οι κ.κ. Βάρδας, Χρηστίδης και Μαρκάκη, αναφέρθηκαν στο ιστορικό της προσπάθειας από το 1998 έως σήμερα, τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις καθυστερήσεις σε όλον αυτό το δρόμο έως ότου υπογραφούν τα πρώτα συμβόλαια, για τους ιδιοκτήτες μέλη, πριν μερικές εβδομάδες.

Η πρώτη αυτή, ουσιαστικά, απόπειρα δημιουργίας μιας άλλης μορφής υποδομής, πέρα από τον τουρισμό, που ουσιαστικά σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας της βιομηχανικής ή μάλλον βιοτεχνικής ζώνης του Αγίου Νικολάου.

Στο επόμενο διάστημα, θα αρχίσουν σιγά – σιγά να εγκαθίστανται στο χώρο, επιχειρήσεις που μπορούν πλέον να δραστηριοποιούνται χωρίς θέματα όχλησης, ή έλλειψης χώρου μέσα στον ασφυκτικό ιστό της πόλης. Επιχειρήσεις που θα δώσουν και άλλη κατεύθυνση στην οικονομία του τόπου. Ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την εγκατάσταση επιχειρήσεων και από άλλα περιοχές της Κρήτης.

ΒΙΟΠΑ Αγίου Νικολάου, πρώτα συμβόλαια

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos