Βοήθεια στους πληγέντες της δυτικής Αττικής
βοήθεια για τη Μάνδρα και τη δυτική Αττική

Καλημέρα και καλή εβδομάδα συνΕλληνες!

Κατανοώντας τόσο το τεράστιο πρόβλημα όσο και τις ανάγκες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποι μας στην Μάνδρα Αττικής μετά την φονική πλημμύρα που έζησαν, το Κίνημα Ορθοδόξων Ελλήνων

μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την κ. Κρυεκούκη Ιωάννα (Δήμαρχο της περιοχής) αποφασισε να συνδράμει αποστέλλοντας είδη πρώτης ανάγκης (ρούχα, κουβέρτες, κ. α.) και τρόφιμα μακράς διάρκειας (μακαρόνια, ρύζι, γάλα, μπισκότα αλεύρι, κ. α.).

Από σήμερα λοιπόν μέχρι και την Κυριακή στις 12.00  το μεσημέρι, στην πόλη της Ιεράπετρας, στην μάντρα ζωοτροφών του Πετράκη θα συλλέγονται τα παραπάνω είδη.

Προς τον λαό του Αγίου Νικολάου

Ο σταθμός συλλογής τροφίμων που θα παραδοθούν στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής είναι υπεύθυνος ο αντιπρόεδρος του κινήματος Ορθοδόξων Ελλήνων Αθανάσιος Ιωαννίδης Μπερκ

Τηλ.6978152574

Σύντομα νέα περιμένουμε για την δεύτερη τοποθεσία υποστήριξης συλλογής τροφίμων και απο την Νεάπολη!!

Ευχαριστώ για την υποστήριξη

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ. Γ.  Ως επικεφαλής του Κινήματος Ορθοδόξων Ελλήνων θα ήθελα προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξηγήσεως να γνωστοποιήσω ότι σε περίπτωση που τα τρόφιμα ή τα ειδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα έχουν συλλεχθεί ή οσα απο αυτά παραμείνουν αδιάθετα θα παραδοθούν στην “Κιβωτό του Κόσμου” Εθελοντικός Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Ειδικής Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και παιδιού του πατέρα Αντώνιου Παπανικολάου .
Μουζουράκης Αλέξανδρος
Επικεφαλής Κινήματος Ορθοδόξων Ελλήνων & Πολιτευτής Ελληνικής Λύσης νομού Λασιθίου
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos