Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία
όλοι οι βραβευθέντες

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην Ιεράπετρα η τελετή βράβευσης των διακριθέντων μαθητών του νομού μας στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας.

Η διοικούσα επιτροπή του παραρτήματος Λασιθίου ανέλαβε ως είθισται τα τελευταία χρόνια, την διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής στιγμής τόσο για τους μαθητές και τις οικογένειες τους, όσο και για την εκπαιδευτική κοινότητα του Λασιθίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι προϊστάμενοι της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού μας, εκπρόσωπος της μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, εκπρόσωποι της περιφέρειας Λασιθίου, θεσμικοί φορείς της αυτοδιοίκησης των πόλεων του νομού, πλήθος συναδέλφων εκπαιδευτικών καθώς και το σύνολο όλων των βραβευθέντων μαθητών με τις οικογένειες τους.

Της τελετής βράβευσης προηγήθηκε η καθιερωμένη διάλεξη με θέμα σχετικό με την μαθηματική επιστήμη.

Πιο συγκεκριμένα η φετινή εισήγηση είχε τον ειδικό τίτλο: «Μαθηματικά-Γλώσσα, σημεία συνάντησης», που εύστοχα επιμελήθηκε και παρουσίασε η φιλόλογος-ψυχολόγος Msc, Ph.D. κυρία Δέσποινα Βασαρμίδου.

Ως διοικητικό συμβούλιο αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που άοκνα βοηθούν και μας στηρίζουν, τόσο στην διεκπεραίωση των δράσεων του παραρτήματος όσο και στις εκδηλώσεις μας.

Επομένως ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα του νομού μας (διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, διευθυντές σχολικών μονάδων, καθηγητές και δασκάλους) για την ανιδιοτελή προσφορά τους.

Επίσης αξίζουν θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Ιεράπετρας για την διαρκή αρωγή του σε όλες μας τις δραστηριότητες, αλλά και την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας «Μελίνα Μερκούρη» οπού και φιλοξενήθηκε η εκδήλωση της βράβευσης.

Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς τους χορηγούς της εκδήλωσης αλλά και των διαγωνισμών:

  • New Medica, ορθοπεδικά είδη
  • Ζαχαροπλαστείο Βετεράνο

που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, συμπαραστέκονται έμπρακτα στην προσπάθεια όλων μας.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλους τους μαθητές μας καλή επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις τους.

Για δε τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς και για τα μέλη του παραρτήματος να ευχηθούμε καλή δύναμη, και να τους ενημερώσουμε ότι σε συνεργασία με το παράρτημα του Ηρακλείου εξετάζουμε την πραγματοποίηση μιας θερινής εκπαιδευτικής εκδρομής στην Ιταλία με σταθμούς περιήγησης και εξερεύνησης, τους κορυφαίους μαθηματικούς της αναγέννησης αλλά και της αρχαιότητας.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos