ΓΕΛ Νεάπολης, συγχαρητήρια στους εισαχθέντες
οι απόφοιτοι

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων εισαγωγής των μαθητών μας στα ΑΕΙ, έβαλε τέλος στην αγωνία όλων (μαθητών, καθηγητών, γονέων), καθότι η ανασφάλεια που είχε δημιουργήσει το νέο σύστημα με την ΕΒΕ, είχε διογκώσει τη συνήθη αβεβαιότητα. Από τους 41 εξετασθέντες μαθητές του σχολείου εισήχθησαν οι 32 σε σχολές και τμήματα των ΑΕΙ της χώρας, συμπεριλαμβανομένων και των λεγομένων «υψηλόβαθμων».

Συγχαίρουμε τους 32 εισαχθέντες για την επιτυχία τους και ευχόμαστε να εξακολουθήσουν προσπαθούντες στον δρόμο της προόδου και της γνώσης!

Συγχαίρουμε επίσης τους 9 μαθητές, που λόγω της συγκυρίας της ΕΒΕ δεν κατέστη δυνατή η εισαγωγή τους, για την προσπάθειά τους και τους επισημαίνουμε πως όλες οι δίοδοι εξακολουθούν να παραμένουν ανοικτές! Επιπλέον συγχαίρουμε τους 2 μαθητές παλαιοτέρων ετών που εισήχθησαν με το 10%.

Η παρελθούσα σχολική χρονιά υπήρξε ιδιαίτερα δύσκολη, εξαιτίας της πανδημίας και της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, και ως εκ τούτου οφείλουμε να επαινέσουμε εκτός των μαθητών που βρέθηκαν σε πρωτόγνωρο περιβάλλον και την προσπάθεια των εκπαιδευτικών, οι οποίοι βίωσαν τις δυσκολίες προσαρμογής τόσο των μαθημάτων τους όσο και των μαθητών, στους οποίους παρείχαν ολόπλευρη συναισθηματική και ψυχολογική υποστήριξη, πέραν της γνωστικής!

Η Δ/ντρια
Μαρία Κωστάκη

Φιλόλογος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos