Γενική Συνέλευση, εκλογές στον Ορειβατικό Σύλλογο Αγ. Νικολάου

Tο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, καλεί τα μέλη του Σωματείου σε Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 από τις 17:00 μέχρι τις 19:00, στα γραφεία του Συλλόγου στον άγιο Νικόλαο {δημοτική παραλία (Ε.Ο.Τ) – στο χώρο του παλιού μίνι-γκολφ}.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από τον Νόμο και το καταστατικό (άρθρα 8, 9,10,11, 15,16) και σε περίπτωση μη απαρτίας συγκαλείται επαναληπτική Γ.Σ την ίδια ημερομηνία και στον ίδιο χώρο και ώρα 18.00. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη. .

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης είναι τα παρακάτω:

1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Συνέλευσης.

2. Απολογισμός από τον Πρόεδρο και την Γραμματέα του απερχόμενου Δ.Σ, των πεπραγμένων και των δράσεων του Σωματείου για τα έτη 2017-2019

3. Διαχειριστικός απολογισμός από τον Ταμία για τα έτη 2017-2019 και παρουσίαση των εκθέσεων της Εξελεγκτικής Επιτροπής για τα έτη 2017 και 2019.

4. Έγκριση του απολογισμού και απαλλαγή των μελών του Δ.Σ από κάθε ευθύνη για την υπό κρίση περίοδο.

5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τις αρχαιρεσίες, αναγγελία και παρουσίαση των υποψηφιοτήτων.

6. Διενέργεια εκλογών, με μυστική ψηφοφορία, για εκλογή πέντε (5) τακτικών και δύο (2) αναπληρωματικών μελών για το Δ.Σ και τριών (3) τακτικών μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής.

7. Ανακοίνωση, από τον Πρόεδρο της Εφορευτικής Επιτροπής, των αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών για το Δ.Σ και την Ε.Ε.

Η παρουσία και ενεργή συμμετοχή όλων των μελών είναι απαραίτητη.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos