Πεπόνης, Γιακουμάτος, Πλακιωτάκης

Εργατικό Κέντρο Λασιθίου

Ο Υφυπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (3/2) στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον ¶γιο Νικόλαο, όπου συναντήθηκε με την ηγεσία του κέντρου, αλλά και το Νομάρχη Λασιθίου, τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου και φορείς της περιοχής.
Επίσης στη συνάντηση παρέστησαν ο βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης και ο πολιτευτής Γιάννης Πευκιανάκης.

Ο Υφυπουργός ανέλυσε συγκεκριμένα σημεία της πολιτικής που εφαρμόζεται από το Υπουργείο του με βάση τις εξαγγελίες της κυβέρνησης και υποσχέθηκε ότι μια σειρά θέματα που αφορούν στο νομό προχωρούν, όπως η ανέγερση νέων εργατικών κατοικών, βρεφονηπιακοί σταθμοί, το πολυιατρείο του ΙΚΑ στον ¶γιο Νικόλαο.
Όσον αφορά στην απασχόληση δημοσιοποίησε μια σειρά νέα προγράμματα που θα αρχίσουν να υλοποιούνται μέσω του ΟΑΕΔ, τόσο για την υποβοήθηση όσων θέλουν να βγουν στη σύνταξη, όσο και για την απασχόληση νέων αθρώπων.

Ο Υφυπουργός άκουσε τα αιτήματα τόσο του εργατικού κέντρου, όσο και του Νομάρχη και του δημάρχου Αγίου Νικολάου, αλλά και των συνταξιούχων και δεσμεύτηκε να επιλύσει όσα είναι δυνατόν μέσα πάντα στις αντοχές της Ελληνικής Οικονομίας.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos