Για τον Αντώνη Τσικαλουδάκη
ο Αντώνης Τσικαλουδάκης

Μετά την είδηση της απώλειας του Αντώνη Τσικαλουδάκη, λάβαμε και δημοσιεύουμε …….

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Αντώνη Τσικαλουδάκη

Το ΔΣ του συλλόγου εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου εκφράζει τη θλίψη και την οδύνη του για τον άδικο χαμό του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και αντιπροέδρου του ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ν. Λασιθίου καρδιολόγου Αντώνη Τσικαλουδάκη  και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ο  Αντώνης Τσικαλουδάκης πριν από το Νοσοκομείο Ιεράπετρας υπηρέτησε για κάποια χρόνια και   στο Νοσοκομείο Αγ. Νικολάου ως καρδιολόγος.Ο Αντώνης υπήρξε ένας  συνεπής αγωνιστής για τη δημόσια υγεία στο νομό Λασιθίου και για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας. 

Για πολλά συνεχή χρόνια, από τη στιγμή που εξελέγη πρόεδρος στο σύλλογο εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας το 2011 και μέχρι τις μέρες μας, υπήρξε άριστη συνεργασία μεταξύ των συλλόγων εργαζομένων των Νοσοκομείων Αγ. Νικολάου και Ιεράπετρας και των άλλων νοσοκομείων του νομού, με κοινό στόχο την αντίσταση στις μνημονιακές πολιτικές περικοπων και λιτότητας στην υγεία και την κοινή προσπάθεια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στα Νοσοκομεία του νομού.

Ο Αντώνης Τσικαλουδάκης υπήρξε ένας καλός άνθρωπος και ένας άξιος επιστήμονας με υψηλά ιδανικά και αξίες, και η στάση ζωής του θα είναι για εμάς έμπνευση για το μέλλον.Αντιπροσωπία του  ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων ΓΝΑΝ θα παραστεί  στην κηδεία του  την Κυριακή 25/11/2018 στις 12.00 στο Μύρτος Ιεράπετρας  και αντί στεφάνου θα κατατεθεί από το σύλλογο μας  χρηματικό ποσό στο σύλλογο φίλων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.Αιωνία του η μνήμη

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον πρόωρο χαμό του Αντώνη Τσικαλουδάκη

Η Λαϊκή Ενότητα Λασιθίου εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του καρδιολόγου Αντώνη Τσικαλουδάκη, προέδρου στο σύλλογο εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας και αντιπροέδρου στο  ΝΤ της ΑΔΕΔΥ ν. Λασιθίου.

Ο  Αντώνης Τσικαλουδάκης από το 2011 πρωτοτάτησε στους αγώνες της Γεραπετρίτικης κοινωνίας και των εργαζομένων  για τη σωτηρία του Νοσοκομείου Ιεράπετρας από τις μνημονιακές πολιτικές που ήθελαν τη συρρίκνωση και το κλείσιμο του, κάτι που δεν έγινε χάρη στους αγώνες όλων. Ο Αντώνης συμμετείχε επίσης ανυποχώρητα στους κοινωνικούς αγώνες για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική ανεξαρτησία.

Ο Αντώνης μέχρι το θάνατο του υπήρξε ένας άξιος ιατρός και ένας δυναμικός αγωνιστής με υψηλά ιδανικά και η κοινωνία μας έχει πολλά να διδαχθεί από τη στάση του.Εκφράζουμε θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.Αιωνία του η μνήμη

Σύλλογος Φίλων Φιλαρμονικής Δήμου Αγίου Νικολάου

Ο Αντώνης Τσικαλουδάκης εκτός από εξαίρετος ιατρός ήταν και σπουδαίος μουσικός. Είχαμε τη χαρά να παίξει αρκετές φορές μαζί μας κρουστά.
Αναπαύσου εν ειρήνη Αντώνη.

ΑΔΕΔΥ Λασιθίου για τον Αντώνη Τσικαλουδάκη

Το Ν.Τ. Α.Δ.Ε.Δ.Υ. ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ συνεδρίασε εκτάκτως στις 24/11/2018 στον Άγιο Νικόλαο μετά την αναγγελία της πρόωρης και άδικης απώλειας του αντιπροέδρου του Αντώνη Τσικαλουδάκη,και αποφάσισε τα παρακάτω:

  • Να παρευρεθεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία του συναδέλφου.
  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της Ένωσης στους οικείους του.

Να δημοσιεύσει το παρόνψήφισμα στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Μανόλης Θραψανιώτης, στερνό αντίο στον Αντώνη Τσικαλουδάκη

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον Αντώνη Τσικαλουδάκη,  ένα φίλο που έφυγε   πρόωρα, ενώ είχε  να προσφέρει ακόμα πάρα  πολλά στον τόπο.

Οι  συνάδελφοί του και οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο,  οι κάτοικοι της Ιεράπετρας έχασαν  ένα  άξιο επιστήμονα, έναν αγωνιστή, έναν ανήσυχο άνθρωπο που αγωνιούσε και αγωνιζόταν πάντα για ένα σκοπό. Το νοσοκομείο  της Ιεράπετρας να μείνει ανοιχτό και να προσφέρει καλύτερες  υπηρεσίες υγείας  στους κατοίκους.

            Συναντηθήκαμε και αντιπαρατεθήκαμε αρκετές φορές, είναι αλήθεια, από διαφορετικά μετερίζια, σε πολύ δύσκολους καιρούς και πάντα για τον ίδιο κοινό στοχο.

            Για να μην κλείσει το Νοσοκομείο, να στελεχωθεί και να λειτουργήσει, ώστε  να προσφέρει  καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες της περιοχής.

            Αν σήμερα το Νοσοκομειο της Ιεράπετρας, στελεχωμένο και αναβαθμισμένο, μπορεί  να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, να καλύπτει όλο και περισσότερα περιστατικά και να προσδοκά ένα ακόμα καλύτερο αύριο, ώστε οι κάτοικοι της περιοχής να νοιώθουν  μεγαλύτερη ασφάλεια, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην προσπάθεια του Αντώνη.

            Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

            Να είναι ελαφρύ το χώμα που τον υποδέχεται.
Μανόλης Θραψανιώτης

Βουλευτής Λασιθίου ΣΥΡΙΖΑ

από τη διοικήτρια των νοσοκομείων για τον Αντώνη Τσικαλουδάκη

Η Διοίκηση του ΓΝ Λασιθίου-ΓΝ-ΚΥ Νεαπόλεως «Διαλυνάκειο» εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στην οικογένεια και τους οικείους του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Ιεράπετρας, ιατρό Καρδιολόγο κ. Αντώνη Τσικαλουδάκη για τον πρόωρο θάνατό του. Ο κ. Τσικαλουδάκης υπηρέτησε ευδόκιμα ως ιατρός στο ΓΝΚΥ Ιεράπετρας προσφέροντας ευσυνείδητα και με αυταπάρνηση τις υπηρεσίες τους στους πολίτες και, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, υποστήριξε με σθένος, μαχητικότητα και υποδειγματική συνέπεια, έως το τέλος της σύντομης ζωής του, τα συμφέροντα των εργαζομένων και του νοσοκομείου.

Η Διοικήτρια

Μαρία Σπινθούρη

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos