Από τις εκδηλώσειςΜε πρωτοβουλία των Πολιτιστικών Συλλόγων και των Τοπικών Συμβουλίων πραγματοποιήθηκαν Πρωτοχρονιάτικες Εκδηλώσεις σε όλα τα Τοπικά Διαμερίσματα του Δήμου μας. Στις γιορτές αυτές που οργανώθηκαν με κέφι και φαντασία, μοιράστηκαν δώρα των Συλλόγων και του Δήμου στα παιδιά. Σε πολλές περιπτώσεις οι νέοι των χωριών είπαν τα κάλαντα στις γειτονιές δίνοντας μια χαρούμενη νότα και παντού έγινε η κοπή της παραδοσιακής πίτας και κέρασμα από τους Συλλόγους.

Τα χωριά γέμισαν από κόσμο και παιδικές φωνές δίνοντας μια άλλη διάσταση στις μικρές κοινωνίες. Ο Άγιος Βασίλης κατέφθασε με διαφορετικό τρόπο σε κάθε μέρος κεντρίζοντας τη φαντασία των παιδιών. Αυτές οι γιορτές που ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένες και μαζικές, βοήθησαν και τους κατοίκους των περιοχών να βγουν έξω στο δημόσιο χώρο, να συναντηθούν, ν’ ανταλλάξουν ευχές και να αισθανθούν πολύ όμορφα. Αυτές οι γιορτές ανέδειξαν τη μεγάλη προσφορά και συμβολή των Πολιτιστικών Συλλόγων του κάθε χωριού.
Στις εκδηλώσεις παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Βάρδας, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μανώλης Αικατερινάκης , κ. Μιχάλης Κλώντζας και κ. Σπύρος Μασσάρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, κ. Νίκος Αφορδακός, κα Σοφία Βιδάκη, κ. Μανώλης Θραψανιώτης, κ. Πανίκος Καρατσής, κ. Γιάννης Λασιωτάκης κ. Γιώργος Μπελούκας, οι οποίοι ευχήθηκαν στα παιδιά και στους κατοίκους των Διαμερισμάτων.
Print Friendly, PDF & Email

Από manos