Ποιον μου θυμίζει;

Από τις εκδηλώσεις

Σε εορταστικούς ρυθμούς κινήθηκαν τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου και φέτος, προσπαθώντας να δώσουν εορταστικό τόνο στο μικρό χωριό τους. Μέρες πριν από τα Χριστούγεννα φρόντισαν για τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην πλατεία του χωριού, μπροστά από την εκκλησία της Παναγίας. Το πρωί της ημέρας των Χριστουγέννων γύρισαν τα σοκάκια του χωριού ψάλλοντας τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα σε όλα τα σπίτια.

Μοίρασαν παράλληλα και το ημερολόγιο του συλλόγου για το 2008, που είχε φωτογραφίες από τη φύση στη Μίλατο. Και τέλος, την ημέρα της Πρωτοχρονιάς υποδέχθηκαν τον Άγιο Βασίλη στην πλατεία του χωριού. Ο Άγιος Βασίλης ήρθε φέτος στη Μίλατο με ένα γαϊδουράκι, στο σαμάρι του οποίου είχε φορτωμένα δώρα για όλα τα παιδιά του χωριού. Τα παιδιά με μεγάλη χαρά τον υποδέχθηκαν, και αφού του υποσχέθηκαν ότι θα είναι και φέτος "καλά παιδάκια" πήραν τα δώρα τους και φωτογραφήθηκαν μαζί του.

Το Δ.Σ. του ΣυλλόγουΤο Δ.Σ. του πολιτιστικού Συλλόγου Μιλάτου ευχαριστεί όλους τους κατοίκους του χωριού για τις προσφορές του προς το σύλλογο και εύχεται σε όλο τον κόσμο το 2008 να φέρει Υγεία, Ειρήνη και Αγάπη!

Print Friendly, PDF & Email

Από manos