γιορτή αποφοίτησης Γενικού Λυκείου Νεάπολης 2021
από την εκδήλωση

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης πλέον εδώ και χρόνια εκδήλωσης αποφοίτησης μαθητών της τρίτης λυκείου από το Γενικό λύκειο Νεάπολης το βράδυ της Πέμπτης 1η Ιουλίου.

Εκτός από την γενική συγκίνηση των μαθητών που φεύγουν πλέον από το σχολείο έχοντας περάσει πολλά χρόνια από τη ζωή τους και τη νέα σχολική χρονιά θα βρίσκονται κάπου στην Ελλάδα φοιτητές , αυτή τη φορά αποφοίτησε τρόπος του λέγειν η για 37 χρόνια εκπαιδευτικός και 10 χρόνια διευθύντρια του σχολείου η κυρία Μαρία Κωστάκη.

Η κυρία Κωστάκη συμπλήρωσε ευδοκίμως τη θητεία της. Συνταξιοδοτείται ευχαριστώντας όλους όσους συνεργάστηκε τόσα χρόνια. Δεν έκρυψε τη συγκίνηση της στον αποχαιρετιστήριο λόγο τον οποίο εκφώνησε στη συνέχεια στο χώρο, παρουσία μαθητών, γονέων, φίλων, του συλλόγου του Γενικού Λυκείου και πολλών άλλων.

γιορτή αποφοίτησης Γενικού Λυκείου Νεάπολης 2021
η Μαρία Κωστάκη

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο μητροπολίτης Πέτρας και Χερρονήσου Γεράσιμος, ο βουλευτής Λασιθίου Μανώλης Θραψανιώτης, ο αντιδήμαρχος Κίμων Χουρδάκης, ο πρόεδρος της επιτροπής Παιδείας του δήμου Νικολάου Αντώνης Μαυρής, η υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων κ. Πεδιαδίτη, η εκπρόσωπος της Δ.Κ. Νεάπολης κ. Συσκάκη και η υπεύθυνη εκπαιδευτικών θεμάτων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ. Δρετάκη.

Η εκδήλωση εκτός τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες περιλάμβανε και την απονομή των απολυτηρίων τίτλων των μαθητών μαζί με αναμνηστικά δώρα ενώ στη συνέχεια μαθητές του Λυκείου και πρώην έντυσαν μουσικά την ολοκλήρωση οποία κράτησε μέχρι σχεδόν τα μεσάνυχτα,  με μεζέδες που είτε ψήθηκαν επιτόπου ή παρασκευάστηκαν  στα σπίτια των γονέων και μεταφέρθηκαν στο χώρο του Γενικού Λυκείου Νεαπόλεως.

Να πούμε εδώ ότι λόγω των εκτεταμένων εργασιών συντήρησης που πρέπει να γίνουν στα κτίρια η νέα σχολική χρονιά θα βρει το Γενικό λύκειο Νεάπολης σε έναν από τους ορόφους του ΕΠΑΛ Νεάπολης δηλαδή στις πρώην τεχνικές σχολές και το γυμνάσιο Νεάπολης επίσης στον ίδιο χώρο, αλλά σε λυόμενα τα οποία θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι απόφοιτοι

αποχαιρετισμός των καθηγητών του ΓΕΛ Νεάπολης στη Δ/ντρια Μαρία Κωστάκη

Η ζωή σας δεν αξίζει πολλά, αξίζει τα πάντα …..

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos