Νίκος Κουρουπάκης

Δήμαρχος Σητείας

«Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,
Συνηθίζεται καθώς αποχαιρετούμε τον παλιό χρόνο και υποδεχόμαστε το νέο, να κάνουμε απολογισμούς και προγραμματισμούς, να αναλογιζόμαστε τις ευχάριστες αλλά και τις δυσάρεστες στιγμές που ζήσαμε και να σχεδιάζουμε με ελπίδα ένα καλύτερο αύριο.
Ένας καινούργιος χρόνος ξεκινά γεμάτος ελπίδες, προσδοκίες και όνειρα για τον καθένα μας. Θέλω να ευχηθώ προσωπικά στην καθεμία και στον καθένα από σας υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Η καινούργια χρονιά να εκπληρώσει κάθε στόχο σας και να αποτελέσει την αφετηρία για νέες κατακτήσεις.

Πέρα όμως από τα προσωπικά, κάθε αρχή γεννάει σε όλους μας την επιθυμία να δούμε τον τόπο μας να προχωράει με στέρεα βάση στο μέλλον. Ένα μέλλον το οποίο δικαιούται να είναι αναπτυξιακό, να παρέχει ποιότητα ζωής και όλες εκείνες τις υποδομές ώστε η καθημερινότητα των δημοτών μας να είναι άνετη, ενώ θα υπηρετούνται όλες οι ανάγκες τους.
Για το Δήμο μας το 2007 ήταν η χρονιά κατά την οποία ένα μέρος των έργων που έχει στο πρόγραμμά της η δημοτική αρχή, άρχισε να υλοποιείται. Η συνέχιση αυτής της προσπάθειας και στη νέα χρονιά, αποτελεί μόνιμη μέριμνα μας, ώστε η Σητεία, η πόλη που όλοι αγαπάμε, να κατακτήσει όλα όσα δικαιούται.
Είμαι αισιόδοξος ότι φέτος θα πετύχουμε περισσότερα, με την δική σας συμμετοχή και δράση σε κάθε πρωτοβουλία, σε κάθε τομέα. Μπορούμε να ενώσουμε τους οραματισμούς μας για την επίτευξη υψηλότερων στόχων.
Η δική σας ιδέα και οι υποδείξεις, οι αγωνίες και τα όνειρά σας θα βρουν στο πρόσωπό μου, υποστήριξη και καλή διάθεση, για να δώσουμε στον Δήμο μας τη θέση και την προοπτική που του αξίζει.

Εύχομαι ολόψυχα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ο ερχομός της νέας χρονιάς να φέρει ευημερία και πρόοδο, ατομική και συλλογική».

Δήμαρχος Σητείας,

Νίκος Κουρουπάκης.

 

Print Friendly, PDF & Email

Από manos