Σπύρος Δανέλλης

Δήμαρχος Χερσονήσου

Συνάντηση με τα αθλητικά σωματεία, με συλλόγους και με τα Δ.Σ. των ξενόγλωσσων σχολείων που χρησιμοποιούν δημοτικές εγκαταστάσεις πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (4/12) στο Δημαρχείο Χερσονήσου.
Με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής έγινε ευρεία σύσκεψη για τα θέματα ασφάλειας που υπάρχουν και τους τρόπους αντιμετώπισής τους σε δημοτικούς χώρους που η χρήση τους έχει παραχωρηθεί σε συλλόγους και σωματεία.

Για να ελαχιστοποιηθούν κατά το δυνατόν οι πιθανότητες του τυχαίου σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των δημοτικών χώρων με αφορμή και το πρόσφατο ατύχημα στο γήπεδο ποδοσφαίρου στη Χερσόνησο, ο δήμαρχος, Σπύρος Δανέλλης, τόνισε ότι «στην έκφραση των καλών προθέσεων της δημοτικής αρχής και των σωματείων δε θα πρέπει να αφήσουμε καμία πιθανότητα στο μη προβλέψιμο, έτσι ώστε οι γονείς να νιώθουν απολύτως βέβαιοι ότι κανένας κίνδυνος δεν παραμονεύει για τα παιδιά τους στους χώρους αυτούς, αλλά και οι δημότες που έχουν τη διάθεση να προσφέρουν το χρόνο και την ενέργειά τους σε όλες αυτές τις δραστηριότητες για τους νέους να συνεχίσουν την ενασχόλησή τους με τις δραστηριότητες αυτές, που τόσο πολύτιμες είναι για την υγιή ανάπτυξη της νεολαίας του τόπου
Print Friendly, PDF & Email

Από manos