ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης
ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής της ευρωζώνης

Προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής των χωρών μελών της ευρωζώνης ο πρόεδρος του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, δήλωσε ότι:  δεν πρόκειται μόνο για συμφωνία (ανάμεσα στα κράτη μέλη δηλαδή),

πρόκειται για εάν πραγματικά θα συνεχίσει να υπάρχει η Ευρώπη με τη συνεκτική μορφή με την οποία την ξέρουμε. Είναι ευθύνη των Ελλήνων, είναι ευθύνη των αρχηγών κρατών και κυβερνήσεων και εκ μέρους του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου αυτό θα πω. Δεν πρόκειται για άλλη μια σύνοδο κορυφής, πρόκειται για τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων της ευρωζωνης οι οποίοι αποφασίζουν για το μέλλον της Ευρώπης. Είναι σημαντική μέρα που θα απαιτηθεί από όλους να φτάσουν σε μια λύση για όλους.

Μόνο που, κύριε Σουλτς, δεν ήταν η Ελλάδα που έφερε τα πράγματα εδώ. Απλά η αλλαγή της λογικής αντιμετώπισης αποκάλυψε πραγματικά τι σχεδιάζεται όλο αυτό το καιρό πίσω από τη πλάτη των Ελλήνων τη αγαστή συμπνοία των πολιτικών του και αυτό ενόχλησε τα σχέδια της Γερμανίας και άλλων.

Άλλωστε τον μηχανισμό με τον οποίο θα ξεπουληθούν όλα τα πολύτιμα της χώρας τον έχετε ετοιμάσει ήδη από το 2014 μαζί με τους κυρίους Στουρνάρα και Χατζηδάκη:

Institution for Growth in Greece (IfG)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos

Η θέση σας, χρήσιμη !!

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.