Δηλώσεις Αντιδημάρχου Γαύδου Στρατή Λαμπάκη
ο αντιδήμαρχος Γαύδου Στρατής Λαμπάκης

Εδώ και έξι χρόνια αγωνιούμε για την εκδίκαση της υπεξαίρεσης στο Δήμο Γαύδου, η οποία διενεργήθηκε επί προεδρίας μου στο ταμείο της τότε Κοινότητας Γαύδου.

Την έβδομη αναβολή, ζήτησε σήμερα ο Μπικογιαννάκης, όπως και όλες τις άλλες άλλωστε, με αφορμή την δήθεν εμπλοκή μου στην υπόθεση, λόγω βουλεύματος το οποίο ενάντια στην απαλλακτική εισαγγελική πρόταση με παραπέμπει στο ακροατήριο για πιθανή από κοινού υπεξαίρεση, με απλές πλην όμως εντελώς αβάσιμες πιθανολογήσεις. Βούλευμα το οποίο εδώ και μια εβδομάδα έχει γνωστοποιηθεί στον κατηγορούμενο και όχι σε εμένα, αν και  είμαι άμεσα ενδιαφερόμενος. Αφήνει δε να αιωρούνται αιχμές και υπόνοιες εναντίων μου με δημοσιεύσεις σε προσωπικό του λογαριασμό στο ιντερνέτ.

Με δική μου πρωτοβουλία πρότεινα να καθίσω σήμερα, αν και δεν όφειλα, στο εδώλιο του κατηγορουμένου προκειμένου να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης που ταλαιπωρεί και πολώνει το νησί, αλλά κατέθεσα και αίτημα στον εισαγγελέα για άμεση εκδίκαση της υπόθεσης.

Σήμερα φάνηκε ποιος δεν θέλει να γίνει η δίκη. Εγώ δεν έχω να φοβάμαι τίποτα και επιθυμώ να δοθούν στην δημοσιότητα τόσο οι τραπεζικοί λογαριασμοί και των δυο μας, όσο και τα περιουσιακά στοιχεία, όχι μόνο τα δικά μας αλλά και των οικείων μας.

Στις 20/10/2017 που προσδιορίστηκε η δίκη, εγώ θα είμαι εκεί, και ελπίζω ο κύριος Μπικογιαννάκης να μην ασθενήσει, να μην τοποθετηθεί βόμβα και απειληθεί η ασφάλειά του και η δική μας, για να εκδικαστεί επιτέλους η υπόθεση της υπεξαίρεσης από τα ταμεία του Δήμου Γαύδου. Εγώ θα είμαι εκεί όπως πάντα και ελπίζω ο κύριος Μπικογιαννάκης να μην βρει άλλη αιτία αναβολής!

Διαβάστε λεπτομέρειες για την υπόθεση από τον Γαύδος Fm

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos