Δημαιρεσίες στον δήμο Αγίου Νικολάου
από τις δημαιρεσίες στον Άγιο Νικόλαο

Η πρώτη συνεδρίαση για την εκλογή προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου, δηλ, οι δημαιρεσίες έδωσαν προκαταβολικά μια γεύση για την επόμενη μέρα και το βαθμό συνεννόησης που θα επικρατήσει, λόγω Κλεισθένη. Πέρα από το ομόφωνο της εκλογής προεδρείου στο δημοτικό συμβούλιο, η όλη διαδικασία έδειξε νωρίς ότι τα επόμενα τέσσερα χρόνια δεν θα είναι στρωμένα με ροδοπέταλα.

Κατά τις δημαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν σήμερα στην αίθουσα “Αντ. Στρατάκης” της Π.Ε Λασιθίου, πρόεδρος εξελέγη ο κ. Γιώργος Καλογεράκης, αντιπρόεδρος ο κ. Νικόλαος Καμινογιαννάκης και γραμματέας ο κ. Νικόλαος Πάγκαλος.

Στην Οικονομική Επιτροπή, τακτικά μέλη : κ. Φανουράκη Ευαγγελία και κ. Αντώνης Μαυρής (από τον συνδυασμό Δικαίωμα στην πόλη), κ. Νικόλαος Κοκκίνης (από τον συνδυασμό ΑλλάΖουμε τον Δήμο), κ. Ανδριώτης Ιωάννης (από τον συνδυασμό Νέα Πορεία).

Αναπληρωματικά μέλη : κ. Λουκάκης Γεώργιος, κ. Μαυρικάκης Ευάγγελος (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Βάρδα Μαρία (αλλάΖουμε τον Δήμο), κ. Πάγκαλος Νικόλαος (Νέα Πορεία).

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής : τακτικά μέλη: κ. Γιάννης Μαρίνος, κ. Ευάγγελος Μαυρικάκης (Δικαίωμα στην πόλη), κ. Χαλκιαδάκης Νικόλαος (αλλάΖουμε τον δήμο), κ.Γάλλου Μαρία (Νέα Πορεία).

Αναπληρωματικά μέλη : κ. Φανουράκη Ευαγγελία, κ. Λεμπίδης Εμμανουήλ (Δικαίωμα  στην πόλη), κ. Ατσαλάκης Στερεός (ΑλλάΖουμε τον δήμο), κ. Ανδριώτης Ιωάννης (Νέα Πορεία).

Εκλογή μελών προεδρείου, οικονομικής επιτροπής και επιτροπής ποιότητας ζωής

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos