Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ Αγίου Νικολάου μίλησε για πρωτοφανή φαινόμενα
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δ.Σ Αγίου Νικολάου μίλησε για πρωτοφανή φαινόμενα

Δεν έγινε η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Νικολάου το βράδυ της Δευτέρας (29/9), λόγω απουσίας της πλειοψηφίας, η οποία με τον τρόπο αυτό δεν ήθελε να συμμετάσχει σε μια συνεδρίαση που προκλήθηκε από τη μειοψηφία.

Έτσι ο πρόεδρος του Δ.Σ. απλά διαπίστωσε την έλλειψη απαρτίας και κατέβηκε από το έδρανο για να ακολουθήσουν λεκτικοί διαξιφισμοί.

Στη συνεδρίαση βρέθηκαν και οι τρεις συνδυασμοί της αντιπολίτευσης καθώς και παράγοντες του τόπου όπως, οι πρόεδροι του εργατικού κέντρου, του επιμελητηρίου, του φαρμακευτικού συλλόγου, εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αλλά και ο βουλευτής του Συ.Ριζ.Α. Κωστής Δερμιτζάκης.

Η αντιπολίτευση μίλησε για διαδικασία παρωδία, ακόμα και για καφενείο.

Σύγχρονος Δήμος: Αυτό που συνέβη καθώς και η απουσία του Δημάρχου σήμερα αλλά και συμβούλων της παράταξής, σε μια νόμιμη πρόσκληση του Δημοτικού Συμβουλίου, είναι πρωτοφανές στο Δήμο Αγίου Νικολάου από τη μεταπολίτευση και μετά!!! Να αρνείται ο Δήμαρχος να λειτουργήσει στο πλαίσιο του Κώδικα, αγνοώντας σαφείς διατάξεις που θεωρεί ότι δεν τον βολεύουν σε μια άνευ προηγούμενου επίδειξη αντιδημοκρατικής συμπεριφοράς!!!!!

Πρόεδρος Δ.Σ.: Εάν λοιπόν η κίνηση αυτή αποσκοπούσε στην δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, αποτελή σοβαρότατο ατόπημα για ένα πολιτικό πρόσωπο με την εμπειρία του τέως δημάρχου δεδομένου ότι η χρήση του συγκεκριμένου νόμου για «ψύλλου πήδημα» όπως λέει ο λαός, μπορή να δημιουργή εντυπώσεις σε μία μερίδα της κοινωνίας, σε βάθος χρόνου όμως ευτελίζη και απαξιώνη την έννοια του νόμου, με τελικό αποτέλεσμα την αδρανοποίηση του.

Ζητήσαμε την άποψη και του κυρίου Ζερβού και του κυρίου Κουνενάκη για το θέμα. Ο δήμαρχος δεν θέλησε να βγει στον αέρα παραπέμποντας στη συνέντευξη της Παρασκευής.

Ο κ. Κουνενάκης μας είπε:

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos