Δημοτικό Συμβούλιο Αγίου Νικολάου, συνεδρίαση 21 Σεπτεμβρίου 2022
Το δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου από τις κάμερες ζωντανής μετάδοσης

Με μικρή σχετικά ημερήσια διάταξη συνεδριάζει τη Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022, το δημοτικό συμβούλιο Αγίου Νικολάου στον τρίτο όροφο του REX.

Τα θέματα συζήτησης:

  1. Τροποποίηση προϋπολογισμού Δήμου οικονομικού έτους 2022
  2. Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής σχετικά με Έκθεση Πεπραγμένων της Οικονομικής Επιτροπής Α΄ εξαμήνου έτους 2022
  3. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 16/2022 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας η οποία αφορά στην «Κατανομή πιστώσεων στις Σχολικές Επιτροπές Π/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου, για λειτουργικές δαπάνες».
  4. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 17/2022 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας η οποία αφορά στην «παραχώρηση μιας αίθουσας διδασκαλίας του ΕΠΑ.Λ Αγ. Νικολάου, στο Προξενείο της Δημοκρατίας της Σερβίας, για την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος «Συμπληρωματικό Σέρβικο Σχολείο».
  5. Έγκριση της υπ΄ αριθμ. 18/2022 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας η οποία αφορά στην «Παραχώρηση του κλειστού Γυμναστηρίου Αγίου Νικολάου, στην Αθλητική Ένωση Νεαπόλεως (Α.Ε.Ν.) Τμήμα Μπάσκετ, για προπονήσεις των τμημάτων τους και την διεξαγωγή των αγώνων τους».
  6. Έγκριση διενέργειας της εργασίας «Έκδοση καινούριων διαφημιστικών εντύπων» έτους 2022.
  7. Παραχώρηση σε κοινή χρήση τμήματος οικοπέδου για διαπλάτυνση οδού πρόσβασης στο ελαιοτριβείο Κριτσάς
  8. Λήψη απόφασης σχετικά με αδελφοποίηση με την πολωνική πόλη Rudniki Czestohova
  9. Χωροθέτηση Λαϊκής αγοράς Αγίου Νικολάου
Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos