δημόσιο Ι.Ε.Κ. του  νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, άρχισαν εγγραφές
το Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Οι ενδιαφερόμενοι (απόφοιτοι ΙΕΚ συναφούς ειδικότητας, ΕΠΑΛ, ΕΠΑ.Σ, ΤΕΛ, ΤΕΕ-Β’ κύκλου) μπορούν να απευθύνονται γραφείο του Δ Ι.Ε.Κ. στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου Κρήτης στον 1ο όροφο στην παλιά μαιευτική κλινική τις ώρες 8π.μ.-2μ.μ. τον Σεπτέμβρη από 1/9/20 έως 30/9/20 καθημερινά εκτός Σαββάτου-Κυριακής.

Η ΦΟΙΤΗΣΗ ΣΤΟ Δ.Ι.Ε.Κ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ που έχουν ολοκληρώσει σπουδές σε σχολή συναφούς ειδικότητας, ΘΑ ΕΧΟΥΝ 150 ΜΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΣΕΠ καθώς και όσοι είναι εργαζόμενοι σε χώρους υγείας απαλλάσσονται της πρακτικής άσκησης και ορισμένων εξαμήνων
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

  1. Σχετική Αίτηση ( χορηγείται από το ΔΙΕΚ)

2. Φωτοαντίγραφο του προβλεπόμενου τίτλου σπουδών,(πτυχίο ΙΕΚ ,ΕΠΑ.Λ , ΕΠΑ.Σ, ΤΕΛ, ΤΕΕ-Β ́κύκλου, ΕΠΛ συναφών ειδικοτήτων) .

3. Οι καταρτιζόμενοι καθώς και οι απόφοιτοι συναφών ειδικοτήτων των Ι.Ε.Κ., καταθέτουν φωτοτυπία του Ατομικού Δελτίου Καταρτιζόμενου και Βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΒΕΚ)

4. Φωτοτυπία Δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου

5. Βεβαίωση απόδοσης ΑΜΚΑ

6. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης

7. Άδεια παραμονής ή ταυτότητα ομογενών ή διαβατήριο για αλλοδαπούς υπηκόους.

8. Σε περίπτωση προϋπηρεσίας σχετική με την ειδικότητα κατάρτισης, βεβαίωση ΙΚΑ ή Δημόσιας Υπηρεσίας στην οποία θα αναγράφεται η προϋπηρεσία (ημερομίσθια ή έτη ) που τυχόν πραγματοποίησε ο υποψήφιος σχετική με την ειδικότητα που επιθυμεί να καταρτιστεί ή βεβαίωση Δημόσιας Οικονομικής Υπηρεσίας (Δ.Ο.Υ) στην οποία αναγράφεται ο χρόνος άσκησης συγκεκριμένης επιτήδευσης από τον υποψήφιο

Για επιπλέον πληροφορίες στα τηλέφωνα 

2841343107 – 6975854460  –  6944439795

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos