διάθεση δασικών φυτών από το Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς
από το φυτώριο

Η Δ/νση Δασών Ηρακλείου ανακοινώνει ότι στις 26 Οκτωβρίου 2020 ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τη διάθεση δασικών φυτών από το Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς Ηρακλείου. Οι Αιτήσεις για χορήγηση δασικών φυταρίων θα υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς, στην ηλεκτρονική Δ/νση: ddh.fytorio@apdkritis.gov.gr από την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 έως και την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020.

Η χορήγηση των δασικών φυτών θα γίνει με τους όρους και προϋποθέσεις αναφέρονται στην με αριθ. 7381/21-10-2020 απόφασή μας [ΑΔΑ: 9ΛΛΑΟΡ1Θ-ΦΛ4] που βρίσκεται αναρτημένη στην ιστοσελίδα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης www.apdkritis.gov.gr στη στήλη Ανακοινώσεις:

Επισημαίνεται ότι, λόγω των αυξημένων αναγκών σε δασικά φυτά, προκειμένου να καλυφθούν αναδασωτικά προγράμματα των Δασικών Υπηρεσιών Ηρακλείου και Λασιθίου, αλλά και λόγω των περιοριστικών υγειονομικών μέτρων, κατά την τρέχουσα φυτευτική περίοδο, επί του παρόντος, δεν θα διατεθούν φυτά σε ιδιώτες για φύτευση σε ιδιωτικούς χώρους (αγρούς, κήπους, κατοικίες κλπ). Εφόσον υπάρξει διαθεσιμότητα, θα διατεθούν φυτά και σε ιδιώτες με νεότερη απόφασή μας.

Η παραλαβή των φυτών θα γίνεται στις καθορισμένες ημερομηνίες από το Δασικό Φυτώριο Φοινικιάς με πιστή τήρηση των υγειονομικών μέτρων που θα ισχύουν.

από τη διεύθυνση δασών Ηρακλείου

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos