το σχέδιο για τη πλατεία
το σχέδιο για τη πλατεία

Υπογράφηκε από το Δήμαρχο Ιεράπετρας κ. Σήφη Αναστασάκη και την εργολήπτρια εταιρεία Μεθυμάκης – Χατζάκης και Σια ΑΕ, η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου διαμόρφωσης κοινοχρήστων χώρων του οικισμού Μύρτους προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Με το συγκεκριμένο έργο θα διαμορφωθεί η πλατεία του Μύρτους που βρίσκεται απέναντι από το κτίριο που στεγάζει το πολιτιστικό κέντρο και χρησιμοποιείται συχνά για τη φιλοξενία πολιτιστικών εκδηλώσεων και ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Το έργο προβλέπει την αφαίρεση φωτιστικών, κρασπέδων και των λοιπών παλαιών υποδομών και τη δημιουργία νέων υποδομών με σύγχρονα φωτιστικά, πλακοστρώσεις, παρτεριών και καθιστικών και γενικά θα υπάρξει μια ολοκληρωμένη αναμόρφωση του χώρου.

“Πρόκειται για έργο αισθητικής αναβάθμισης που θα έχει ευρεία χρήση από την τοπική κοινωνία. Με το έργο αυτό το Μύρτος που είναι μια τουριστική περιοχή με μεγάλη σημασία, αποκτά μια υποδομή που βελτιώνει την εικόνα του οικισμού, τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους κατοίκους”, επεσήμανε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos