Μαθητές και η Νομάρχης

Μοίρασμα φυλαδίων

Η εκστρατεία ενημέρωσης κατά του αλκοόλ, συνεχίστηκε με τη διανομή φυλλαδίων στους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου.
Φωνάζοντας το σύνθημα «Όχι στο αλκοόλ» οι μαθητές της Ε΄ Τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου επισκέφτηκαν τη Νομάρχη Βαγγελιώ Σχοιναράκη-Ηλιάκη, συμμετέχοντας ενεργά στον κύκλο εκδηλώσεων της εβδομάδας πρόληψης για το αλκοόλ.

Μετά τη συνάντησή τους στο χώρο της Νομαρχίας, όπου φιλοξενούνται και εκτίθενται οι μαθητικές ζωγραφιές για τη χρήση του αλκοόλ, η Νομάρχης και οι μαθητές με τις δασκάλες τους διένειμαν ενημερωτικά φυλλάδια στους οδηγούς, που περνούσαν από το κέντρο της πόλης, με τη συνδρομή ανδρών του Τμήματος Τροχαίας Ηρακλείου και δύναμης της Δημοτικής Αστυνομίας.
Οι εκδηλώσεις της εβδομάδας πρόληψης για το αλκοόλ συνεχίζονται το Σάββατο (28/4) στις 12 το μεσημέρι, με δρώμενα από μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, ενώ στις 6 το απόγευμα οργανώνεται παράσταση αυτοσχέδιου θεάτρου, στο πολύκεντρο νεολαίας του Δήμου Νέας Αλικαρνασσού.
Την Κυριακή (29/4) στις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει διαδρομή 3 χιλιομέτρων στη πόλη του Ηρακλείου, με αφετηρία και τερματισμό τη πλατεία Ελευθερίας, με σύνθημα των αθλητών και των περιπατητών «Αλκοόλ: όσο λιγότερο… τόσο καλύτερα».
Print Friendly, PDF & Email

Από manos