Δικαίωμα στη Πόλη στη Μητρόπολη Πέτρας και ΑΣΤΕΚ
με τον Μητροπολίτη Πέτρας

Συνάντηση είχε σήμερα το πρωί στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως Πέτρας και Χερρονήσου στη Νεάπολη, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. κ. Γεράσιμο. Στη συζήτηση που συμμετείχαν και μέλη του συνδυασμού «Δικαίωμα στην Πόλη», ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Ιερά Μητρόπολη για τη στενή και άριστη συνεργασία των περασμένων ετών με την πίστη ότι αυτή θα συνεχιστεί και στην επόμενη τετραετία.

Αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε μια βόλτα στην πλατεία της Νεάπολης και φιλική συνομιλία με κατοίκους.

Δικαίωμα στη Πόλη στη Μητρόπολη Πέτρας και ΑΣΤΕΚ
Στην Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης

Στην ΑΣΤΕΚ

Την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικής Εκπαίδευσης Κρήτης (ΑΣΤΕΚ), επισκέφθηκε σήμερα το μεσημέρι (22/5) ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου και εκ νέου υποψήφιος κ. Αντώνης Ζερβός, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού “Δικαίωμα στην πόλη”, επιθυμώντας να επιβεβαιώσει την βούληση αλλά και την θέληση της παρούσας δημοτικής αρχής, προκειμένου να στηριχθεί η λειτουργία της σχολής, αλλά και να βοηθηθούν ουσιαστικά οι φοιτητές, ώστε να βρουν τον ρόλο που τους αρμόζει στην φοιτητική κοινότητα.

Σε δήλωση του ο κ. Ζερβός, ανέφερε : “Θεωρώ επιβεβλημένη ανάγκη να τακτοποιηθεί το θέμα της εξομοίωσης των παραγωγικών σχολών με τα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Γ/θμιας εκπαίδευσης. Πιέζουμε προς αυτή την κατεύθυνση, ώστε οι φοιτητές να έχουν την δυνατότητα και να απολαμβάνουν όσα δικαιούνται”.

Εξ άλλου όπως ανέφερε, παρουσία της Δ/ντριας της σχολής κ. Ευαγγελίας Σημαντηράκη καθώς και του προέδρου των σπουδαστών κ. Κωνσταντίνου Κορόβιλα, ο ίδιος αλλά και οι συνεργάτες του, θα βρίσκονται δίπλα σε κάθε ειλικρινή διεκδίκηση των φοιτητών με στόχο την βελτίωση των συνθηκών φοίτησης τους.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos