Δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα
Βούλισμα

Αυτό προσπάθησε, χωρίς επιτυχία, ο πρόεδρος της ΔΑΕΑΝ Μιχάλης Φαρσάρης μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Αέρα, σχετικά με τις παραλίες στις οποίες τελικά δεν θα συμμετάσχει οργανωτικά, αφού κατάφερε να ανατρέψει την αρχική απόφαση του Δ.Σ. της εταιρίας. (ψήφοι 5 έναντι 5, οπότε συν η ψήφος του προέδρου) τουμπάρει τη προηγούμενη απόφαση.

Μιλώντας με τον Θάνο Κορομπύλια, μπορείτε να ακούσετε παρακάτω όλη τη συνομιλία, επέμεινε στη θέση του, που επέβαλε τελικά, η ΔΑΕΑΝ να μην έχει ανάμιξη στη λειτουργία φέτος, τόσο της παραλίας του Αλμυρού, όσο και στο Βούλισμα. Που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν ναυαγοσώστες, που σημαίνει ότι η Ελληνική Εταιρία προστασίας της Φύσης θα πάρει πίσω τις Γαλάζιες Σημαίες από τις παραλίες αυτές. Από την άλλη όμως ο δήμος και η ΔΑΕΑΝ υπερηφανεύονται για τον αριθμό των Γαλάζιων σημαιών που κάθε χρόνο απονέμονται, οπότε; πως δικαιολογούμε τα αδικαιολόγητα; ή το ήξεις αφίξεις των αποφάσεων;

Το σκεπτικό που προβάλλεται είναι ότι αυτές οι δύο παραλίες θα βάλουν μέσα τη ΔΑΕΑΝ. Όμως η εταιρία έχει πολλούς πόρους από πολλές πηγές και δεν κινδυνεύει …. Όσο για το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου …. ούτε κουβέντα …. αδικαιολόγητα.

Δικαιολογώντας τα αδικαιολόγητα
Αλμυρός: το πίσω κτίσμα, η καντίνα, που αφέθηκε στη τύχη της μόλις άρχισαν οι καταγγελίες Μαστορή για έλλειψη αδειών. Έκτοτε αντί να γίνουν οι ενέργειες νομιμοποίησης και κανονικής αδειοδότησης …. ρημάζει !!!!!

Πληροφορίες όμως μιλούν για επικείμενες παραιτήσεις από το Δ.Σ. της ΔΑΕΑΝ……

Ακούστε όλη τη κουβέντα:

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos