Κουνενάκης, Κοκκίνης

Από τη συνέντευξη

Συνέντευξη για το έργο που έχει επιτελέσει στον ενάμισι χρόνο η νέα διοίκηση της Δημοτικής Επιχείρησης Τουριστικής Ανάπτυξης Αγίου Νικολάου (Δ.Ε.Τ.Α.Δ.Α.Ν.), παραχώρησε τη Τρίτη (27/5) από κοινού ο πρόεδρος της επιχείρησης Γιάννης Κοκκίνης, με τον Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Δημήτρη Κουνενάκη, να εκφράζει την ικανοποίηση του για τη πορεία της επιχείρησης, μέσα από το νέο ανακαινισμένο γραφείο πληροφοριών, που βρίσκεται στο λιμάνι της πόλης, Η επιχείρηση, είπε, έχει προσφέρει πολλά στο τουρισμό, δημιουργεί υποδομές για όλους, είναι δε χρήσιμη η παρουσία της για τη στήριξη του τουρισμού.

Από τη πλευρά του ο πρόεδρος της Δ.Ε.Τ.Α.Δ.Α.Ν., Γιάννης Κοκκίνης, αναφέρθηκε στη πορεία της επιχείρησης, στο αναπτυξιακό της πρόγραμμα που έχει υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό (90%), άφησε όμως και αιχμές για τις επιθέσεις που δέχεται η επιχείρηση από διάφορους κύκλους, οι οποίοι δείχνοντας ένα πρόσωπο που δεν συμβαδίζει με τον πολιτισμό των Αγιωνικολιωτών.
Για τη νέα περίοδο έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες που έχουν ξεκινήσει, τα αναψυκτήρια και οι παραλίες έχουν ανοίξει, έτοιμα να δεχτούν τους φετινούς επισκέπτες.

Αρκετή η προσέλευση

Το γραφείο υποδοχής

Ο πρόεδρος του συλλόγου ξενοδόχων Μανόλης Βαρκαράκης, τόνισε ότι εάν δεν γίνουν τομές στη περιοχή δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά πράματα. Αντίθετα, η τουριστική περίοδος έχει συρρικνωθεί στους τέσσερις μήνες, χωρίς να φαίνεται αναστροφή στον ορίζοντα.

Στη συνέντευξη βρέθηκε τυχαία και ένας Έλληνας της Γερμανίας, ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του τουρισμού, μεταφέροντας από και προς τη Κρήτη, Γερμανούς τουρίστες. Όπως μας είπε, τρία θέματα, προβλήματα του μεταφέρουν οι πελάτες του. Τη ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, τη κατάσταση του Βόρειοι Οδικού Άξονα και τη φασαρία που προκαλούν στις πόλεις τα μηχανάκια.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos