ΕΑΥΝ Λασιθίου, συνάντηση με αρχηγό αστυνομίας
από τη συνάντηση

Σας γνωρίζουμε ότι την Παρασκευή 14-10-2016 και ώρα 16:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Αστυνομικό Μέγαρο Λασιθίου του Προέδρου ΕΑΥΝ Λασιθίου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεώργιου και του Γενικού Γραμματέα ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗ Πέτρου,

με τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο και τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο, παρουσία και του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης, Υποστράτηγου κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα και του Αστυνομικού Διευθυντή Ταξίαρχου κ. ΠΕΤΑΣΗ Εμμανουήλ.

ΕΑΥΝ Λασιθίου, θέματα:

Στη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της επερχόμενης αναδιάρθρωσης των Αστυνομικών Υπηρεσιών, και η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού του Λασιθίου.

Ο κ. Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., όσον αφορά την αναδιάρθρωση μας ενημέρωσε ότι στην Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου συγχωνεύεται το Α.Τ. Νεάπολης με το Α.Τ. Αγίου Νικολάου και το Τμήμα Τροχαίας Ιεράπετρας με το Αστυνομικό Τμήμα Ιεράπετρας, ενώ συνεχίζει να υφίσταται το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας και μας δήλωσε ότι θα ενισχυθούν άμεσα οι υπηρεσίες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα έλλειψης προσωπικού από τις επερχόμενες έκτακτες μεταθέσεις αλλά και από την επιστροφή των αποσπασμένων αστυνομικών στις οργανικές τους θέσεις.

                                          Για το διοικητικό συμβούλιο της ΕΑΥΝ Λασιθίου

Ο  Πρόεδρος                                                                   Ο  Γενικός Γραμματέας

Γεώργιος  Χ.  ΚΑΡΤΣΑΚΗΣ                                                  Πέτρος  Ν. ΧΡΥΣΟΥΛΑΚΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos