Φεγγερός, Αβδελής

Η κοπή της κορδέλας

Εγκαινιάστηκε τη Παρασκευή (8/12) το νέο κτίριο του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας Ιεράπετρας του Εθ.Ι.Α.Γ.Ε., παρουσία αρκετών επισήμων, αλλά και συνδικλιστικών στελεχών. Από το Εθ.Ι.Α.Γ.Ε., παρέστηκαν ο πρόεδρος Κώστας Φεγγερός, ο Διευθυντής του Σταθμού Απόστολος Αβδελής, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ, κ. Καμπιτάκης, αλλά και οι βουλευτές του Λασιθίου Πλακιωτάκης και Καρχιμάκης, ο Νομάρχης Λασιθίου Αντώνης Στρατάκης, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Νίκος Χριστοφακάκης και ο νέος Δήμαρχος Μανόλης Μαστοράκης και άλλοι.

Μετά τον αγιασμό από τον Μητροπολίτη Ιεραπύτνης και Σητείας Ευγένιο, την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο ίδιος ο Διευθυντής του Σταθμού Γεωργικής Έρευνας, ο κύριος Αβδελής, κατόπιν προτροπής του προέδρου κυρίου Φεγγερού.
Στη συνέχεια και αφού πήραν τον λόγο, όλοι σχεδόν οι επίσημοι αναφέρθηκαν στον ρόλο που παίζει, ή που θα έπρεπε να παίζει ο Σταθμός Γεωργικής Έρευνας Ιεράπετρας, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και επιλύονται με το χρόνο.
Στα έργα που γίνονται αναφέρθηκε ο πρόεδρος κύριος Φεγγερός, ο οποίος αναφέρθηκε σε στοιχεία για τη λειτουργία του ιδρύματος.
Την άλλη πλευρά του νομίσματος παρουσίασε ο εκπρόσωπος των αγροτών κύριος Μαρκάκης.

Μετά τους χαιρετισμούς και τις ομιλίες παρατέθηκε μικρή δεξίωση στους καλεσμένους στις εγκαταστάσεις του Σταθμού.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos