Πλακιωτάκης, Φώλιας, Ανασταστάκης, Κουνενάκης, Μητροπολίτης

Από τα εγκαίνια

Το Βιοτεχνικό Πάρκο Αγίου Νικολάου, εγκαινίασε το Σάββατο (22/11), ο Υπουργός Ανάπτυξης, Χρήστος Φώλιας, μαζί με τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Γιάννη Πλακιωτάκη.
Το γεγονός τίμησαν με τη παρουσία τους οι βουλευτές Μπαντουβάς και Καντερές, καθώς και πρόεδροι Επιμελητηρίων από τη Κρήτη και αλλού. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Νίκος Τζανόπουλος, αναφέρθηκε στο εγχείρημα και στα 10 χρόνια που πήρε για να γίνει πραγματικότητα.

Από τη πλευρά του ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννης Πλακιωτάκης ανακοίνωσε τη χρηματοδότηση για τη σύνδεση των δικτύων όμβριων και αποχέτευσης με τα αντίστοιχα δίκτυα του Δήμου Αγίου Νικολάου, ενώ ο Υπουργός Ανάπτυξης τόνισε ότι θα φροντίσει η μελέτη για τη κυκλοφοριακή σύνδεση του πάρκου με την εθνική οδό να μπει χωρίς χρονοτριβή στο ΕΣΠΑ.
Όπως πρόσθεσε, χαίρεται να βλέπει τέτοιες προσπάθειες να στέφονται με επιτυχία.

Στο πάρκο έχει ολοκληρωθεί το κεντρικό κτίριο διοίκησης και θα πρέπει να αρχίσει πλέον η ανέγερση των κτιριακών εγκαταστάσεων των μετόχων, οι οποίοι θα μετεγκαταστήσουν τις επιχειρήσεις τους στο χώρο.
Τόσο ο Νομάρχης Λασιθίου, όσο και ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, υπέβαλαν στον Υπουργό Ανάπτυξης, υπομνήματα με αιτήματα, τόσο για το νομό, όσο και για το Δήμο αντίστοιχα.

Print Friendly, PDF & Email

Από manos