οι αστυνομικοί στον νέο αντιπεριφερειάρχη
Σπυριδάκης, Γουλιδάκης, Καρτσάκης

Την Πέμπτη, 12/09/2019, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου ΚΑΡΤΣΑΚΗ Γεωργίου και του Γενικού Γραμματέα ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ Μιχαήλ της Ένωσης μας, με τον με τον Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. ΓΟΥΛΙΔΑΚΗ Ιωάννη.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, συζητήθηκαν για θέματα υποδομών στις Αστυνομικές υπηρεσίες του Νομού και για την αναγκαιότητα ανέγερσης Αστυνομικού Μεγάρου στον Άγιο Νικόλαο.

Ενημερώθηκε για την έλλειψη Αστυνομικού προσωπικού που μαστίζει τις υπηρεσίες της Δ.Α. Λασιθίου και τις ενέργειες που έχει καταβάλει η Ένωση μας προς την Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να δοθούν ειδικά κίνητρα στους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Νομό μας ώστε να πετύχουμε μελλοντικά την κάλυψη των οργανικών θέσεων και να νιώθει ο πολίτης του Λασιθίου μεγαλύτερη ασφάλεια.

Επίσης κατατέθηκαν προτάσεις για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης των Αστυνομικών και πως θα μπορούσε η Περιφέρεια Κρήτης να συμβάλει σε αυτό.

Ο Αντιπεριφερειάρχης, με ενδιαφέρον άκουσε τα όσα ειπώθηκαν και δήλωσε πρόθυμος να γίνει αρωγός των προσπαθειών μας, εκφράζοντας παράλληλα την διάθεση του να επιλύσει προβλήματα που απασχολούν τους Αστυνομικούς.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos