Εισαγωγή στη  μουσειακή αγωγή, ευχαριστήριο
από την εκπαίδευση

Με την παρούσα επιστολή, η Π.Ο και ο υπεύθυνος του ΚΠΕ Ιεράπετρας – Νεάπολης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΉΚΑΜΕ για να πραγματοποιηθεί με ιδιαίτερη  επιτυχία

το τριήμερο σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε στο Νέο Λαογραφικό Μουσείο Νεάπολης την Παρασκευή 11, το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, με θέμα: «Εισαγωγή στη  μουσειακή αγωγή. Αξιοποίησή της για την  εκπαίδευση για την αειφορία». Συγκεκριμένα ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη της Ιεράς Μητρόπολης Πέτρας και Χερρονήσου κ.κ. Γεράσιμο για την υποστήριξη και την παραχώρηση χώρων της Ιεράς Μονής Αγ. Τριάδος Αρετίου, τα μέλη της πολιτιστικής Λαογραφικής εταιρείας άνω Μεραμπέλλου και ιδιαίτερα την Κα Μαρία Κωστάκη & Κο Γεώργιο Μαυροειδή, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων Β/θμιας Κα Φιλίτσα Πεδιαδίτη,  τα παιδιά του 1ου Δημ. Σχ. Νεάπολης που μαζί με την Δ/ντρια του Σχολείου Κα Πρατσίνη Μαρία μας ξενάγησαν στη Μεγάλη Παναγία  καθώς και τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου Βουλισμένης για τη ζεστή υποδοχή στο τέλος του τριημέρου.

Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους όσους παρευρέθηκαν, εκπαιδευτικούς και μη, και με ενεργό ρόλο βοήθησαν στην επιτυχή διεξαγωγή του παραπάνω τριημέρου, το οποίο αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τον πρωταγωνιστικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η μουσειακή αγωγή στην εκπαίδευση για την Αειφορία.

Ο Υπεύθυνος του ΚΠΕ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Μυλωνάκης Ι. Ευστράτιος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos