εκδρομική εξόρμηση στο φαράγγι νεκρών
το φαράγγι των Νεκρών στη Ζάκρο

Την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019 ο Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου διοργανώνει για τα μέλη και τους φίλους του εκδρομική εξόρμηση με λεωφορείο, στην περιοχή της Ζάκρου.

Παρακαλούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ, για να καθορίσουμε το μέγεθος του λεωφορείου και την τιμή του εισιτηρίου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: τηλ. 6946160654 (Ελένη) & 6979687576 (Παναγιώτης)

Θα διασχίσουμε το φαράγγι των Νεκρών από την είσοδο του κοντά στην ΄Ανω Ζάκρο και θα τερματίσουμε στην Κάτω Ζάκρο για μπάνιο. ΄Οσοι δεν επιθυμούν να περπατήσουν θα τους μεταφέρει το λεωφορείο από την ΄Ανω στην Κάτω Ζάκρο, όπου μπορούν να επισκεφθούν το μινωικό ανάκτορο, να χαλαρώσουν δίπλα στο κύμα ή να δοκιμάσουν παραδοσιακές συνταγές στις παραθαλάσσιες ταβέρνες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, το φαράγγι και την περιοχή της Ζάκρου έχουν σταλεί με mail στα μέλη του Συλλόγου. Ακόμη μπορείτε να δείτε βίντεο από παλιότερη πεζοπορία στο φαράγγι των Νεκρών, φωτογραφίες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το αρχαιολογικό χώρο στο blog του Συλλόγου

ΕΚΔΡΟΜΗ & ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟ ΦΑΡΑΓΓΙ ΝΕΚΡΩΝ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: από Άγιο Νικόλαο (οδός Κ. Καραμανλή 24 parking S/M Βασιλόπουλου), στις 8:00 το πρωί της Κυριακής.  

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: 2 ώρες περίπου (χωρίς τις απαραίτητες στάσεις)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: 1

ΑΡΧΗΓΟΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Παναγιώτης Ευδαίμων (τηλ. 6979687576)

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos