Α.∆.Ε.∆.Υ.
Α.∆.Ε.∆.Υ.

Καλούµε όλα τα πρωτοβάθµια σωµατεία του δηµοσίου να συµµετέχουν στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων του Νοµού µε σκοπό τη διενέργεια αρχαιρεσιών για την ανάδειξη της Εκτελεστικής Γραµµατείας και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Νοµαρχιακού Τµήµατος του Νοµού Λασιθίου την Κυριακή 21/02/2016 στις 11:00 στο κτήριο του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο.

Για την οµαλή διεξαγωγή των αρχαιρεσιών καλούµε όλα τα Πρωτοβάθµια Σωµατεία του ∆ηµόσιου Τοµέα του Νοµού Λασιθίου:

1. Να αποστείλουν µε e-mail άµεσα στο e-mail του Ν.Τ. Α∆Ε∆Υ Νοµού Λασιθίου adedy.las@gmail.com ονοµαστική κατάσταση (Επώνυµο, Όνοµα & Πατρώνυµο) των εκλεγµένων αντιπροσώπων τους.

2. Να φέρουν οι αντιπρόσωποι µαζί τους την απόφαση που αποδεικνύει τον ορισµό τους. (Είτε πρακτικό εκλογών επικυρωµένο από δικαστικό αντιπρόσωπο ή πρωτοδικείο, είτε αντίγραφο γενικής συνέλευσης επικυρωµένο από τον πρόεδρο του συλλόγου ή άλλη δηµόσια αρχή, είτε απόφαση ∆.Σ. µαζί µε επικυρωµένο αντίγραφο του πρακτικού των τελευταίων αρχαιρεσιών του συλλόγου).

Υπενθυµίζουµε ότι το µέτρο ανά αντιπρόσωπο είναι 20 εργαζόµενοι. Για την προσωρινή Εκτελεστική Γραµµατεία Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραµµατέας Καλιµάντζαλης Βασίλης Μανουσάκης Γεώργιος

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos