αναμνηστική εκπαιδευθέντων και εκπαιδευτών στο λιμάνι της Σητείας
αναμνηστική εκπαιδευθέντων και εκπαιδευτών στο λιμάνι της Σητείας

Σήμερα έληξε η Εκπαίδευση Εφόρων και Μελών η οποία πραγματοποιήθηκε στην Σητεία (Σάβ 31/10 και Κυρ 01/11/2015).

Έλαβαν μέρος 33 Εκπαιδευόμενοι, από 7 Τοπικά Τμήματα της Κρήτη (Χανιά – Ρέθυμνο – Ηράκλειο – Νεάπολη – Άγιο Νικόλαο – Ιεράπετρα και φυσικά από την Σητεία).

Μέσα από εκπαιδευτικά θέματα και εργαστήρια δόθηκε το ερέθισμα στους εκπαιδευόμενους να ανταλλάξουν απόψεις, να γνωρίσουν καλύτερα τον Οδηγισμό, να προγραμματίσουν τις δράσεις τους, να θέσουν στόχους και να σχεδιάσουν το μέλλον των Τοπικών τους Τμημάτων.

Όλα αυτά με την καθοδήγηση έμπειρων Εκπαιδευτών, συγκεκριμένα 4 Εκπαιδευτές, η Ρίτσα Μπούκη, η Δέσποινα Τσίγκου, η Έλενα Κούμουλου και ο Γιώργος Ζωχιός μέσα από προβολές και παιχνίδια βοήθησαν και ενέπνευσαν τους εκπαιδευομένους  να δουν από μία άλλη οπτική γωνία το έργο που κλήθηκαν να επιτελέσουν στα Τοπικά τους Συμβούλια. Τους ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε να συναντηθούμε σύντομα.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

Όλα τα Τοπικά Τμήματα της Κρήτης που μας στήριξαν και συμμετείχαν. Την Αρχηγό του Κλάδου Οδηγών Πόπη Μαρκάκη, την πρώην πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος Σητείας Μαρία Βασιλάκη, την Ομάδα Συνεργασίας του Τοπικού Τμήματος Σητείας, τον Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας Πραισού κο Κοκκινάκη και τον Σύλλογο Ξενοδόχων Σητείας.

Ευχόμαστε να έχουμε όλο και περισσότερα εκπαιδευμένα μέλη αλλά και στελέχη για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τον Οδηγισμό στον τόπο μας, ακλουθώντας το Οδηγικό Πρόγραμμα και τις Οδηγικές Αξίες.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos