Εκπαιδευτικοί από το Erasmus+ στον Δήμο Ιεράπετρας
οι εκπαιδευτικοί στο δημαρχείο Ιεράπετρας με τον δήμαρχο

Εκπαιδευτικούς από χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης υποδέχτηκε στον δήμο Ιεράπετρας την Τρίτη 31 Οκτωβρίου ο δήμαρχος, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ στο οποίο συμμετέχει το 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας.

Ο κ. Καλαντζάκης σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του, παρουσία και της αντιδημάρχου, κας. Χρύσας Χατζημαρκάκη καλωσόρισε τους δώδεκα εκπαιδευτικούς στην Ιεράπετρα ενώ έκανε μια σύντομη αναφορά στις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά της.

Η υπεύθυνη του προγράμματος, εκπαιδευτικός του 2ου Νηπιαγωγείου, κ. Τσιφετάκη αναφέρθηκε στα βασικά χαρακτηριστικά του προγράμματος, συστήνοντας παράλληλα καθέναν από τους συμμετέχοντες.

Στη σημασία τέτοιων δράσεων που στηρίζουν τη συνεργατική δημιουργικότητα στην εκπαίδευση, την καινοτομία και την επικοινωνία στάθηκε ο δήμαρχος Ιεράπετρας, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και βέβαια στο 2ο Νηπιαγωγείο Ιεράπετρας για τη βράβευσή του με την εθνική ετικέτα ποιότητας eTwinning στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+.

Όπως τόνισε « Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να στηρίζεται η εκπαίδευση στις μέρες μας μέσα από την ανάπτυξη τέτοιων προγραμμάτων που δίνουν μεταξύ άλλων στην εκπαιδευτική κοινότητα τη δυνατότητα να ενημερώνεται για επιτυχημένα παραδείγματα και ορθές πρακτικές»

Αφού ευχαρίστησε τους εκπαιδευτικούς για την επίσκεψή τους στην Ιεράπετρα, ο κ. Καλαντζάκης τους ευχήθηκε καλή διαμονή και τους προσέφερε αναμνηστικά δώρα, απευθύνοντας τα θερμά του συγχαρητήρια στους συντελεστές του προγράμματος και εκφράζοντας την προσδοκία και άλλα σχολεία του δήμου Ιεράπετρας να συμμετάσχουν σε ανάλογα προγράμματα.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos