Ελλήνων Συνέλευσις, δράσεις ενημερώσεις
Ελλήνων Συνέλευσις

Αγαπητοί :Συνελληνίδα / συνέλληνα!

Η πατρίδα μας , δεν είναι η πρώτη φορά στην σύγχρονη ιστορία της ,που βιώνει συνθήκες πτώχευσης, απαξίωσης και παράδοσης της εθνικής κυριαρχίας.

Είναι η πρακτική που εφαρμόζεται , για να απομυζούν τον εθνικό μας πλούτο, ιδιωτικό και δημόσιο , που παράγεται κατά περιόδους , ώστε να παραμένουν οι άνθρωποι , στον θανάσιμο εναγκαλισμό ενός ανύπαρκτου χρέους το οποίο δημιουργείται , με σχέδιο , στοχευμένα και με πρωταγωνιστές , πάντα τα απάνθρωπα όντα και το εκάστοτε προδοτικό κομματικό κατεστημένο.

Ο πολιτικός φορέας (και όχι κόμμα όπως πολλοί αποκαλούν ) Ελλήνων Συνέλευσις , με πρόεδρο τον Αρτέμη Σώρρα , οποίος κρατείται προσωρινά –παράνομα και χωρίς απόδοση καμίας κατηγορίας , για 9ο συνεχόμενο μήνα, δηλώνει παρόν , στο πολιτικό γίγνεσθαι .

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις , θα συμμετάσχει στις επόμενες εκλογές , δημοτικές, περιφερειακές, βουλευτικές και για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και θα είναι ο μοναδικός πολιτικός φορέας σε όλη την Ευρώπη , του οποίου ο πρόεδρος κρατείται παράνομα , χωρίς απόδοση καμίας κατηγορίας. Ας αναρωτηθεί ο κάθε σκεπτόμενος πολίτης , ποια είναι η σκοπιμότητα, μήπως έχουν χάσει εντελώς τον έλεγχο;

Με δεδομένο ότι:  ¨Εχουμε ιδρύσει πάνω από 400 δημοτικούς οργανισμούς , με ενεργούς και αποφασισμένους πολίτες . Μας έχουν σπάσει και λεηλατήσει πάνω από 250 γραφεία , τα δεκανίκια του συστήματος *ΑΝΤΙΦΑ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ*. Δεν μας παίζουν τα μεγάλα κανάλια . Στις κρυφές δημοσκοπήσεις που κάνουν βλέπουν την τεράστια απήχηση που έχει η Ελλήνων Συνέλευσις , στην συνείδηση των πολιτών , ενώ στις φανερές , δεν συμπεριλαμβάνουν καθόλου τον πολιτικό φορέα , παρά το ότι είναι ο μοναδικός που έχει καταθέσει , προγραμματικές δηλώσεις στον Άρειο Πάγο. Έχουν διασπείρει τον φόβο και οι πολίτες δυσκολεύονται να έλθουν στα γραφεία τους (γιατί οι δημοτικοί οργανισμοί Ε.ΣΥ. είναι όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα κόμματος, δόγματος και χρώματος).

Αποφασίσαμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στον πολίτη και παράλληλα με τις δράσεις ενημέρωσης ,σε όλη την Ελλάδα , στους δρόμους , στα χωριά , στις πόλεις , την ίδρυση ραδιοφωνικών  και ιντερνετικών τηλεοπτικών σταθμών , θα βρισκόμαστε πλέον καθημερινά , με αδιάκοπη ενημέρωση , σε κεντρικά σημεία όλων των πόλεων της Ελλάδος . Το ξεκίνημα έγινε στην Αθήνα, που τώρα και 35 ημέρες βρίσκονται καθημερινά , Έλληνες , μέλη –πολεμιστές της Ελλήνων Συνέλευσις , έξω από την βουλή, διαδίδοντας την αλήθεια , σε Έλληνες αλλά και αλλοδαπούς , για τον πλούτο που έχουν όλες οι χώρες στην παγκόσμιο τράπεζα και τους τον κρύβουν οι κυβερνώντες .

Στην περιοχή του Νομού Λασιθίου θα ξεκινήσουν οι καθημερινές δράσεις – ενημερώσεις, την επόμενη Εβδομάδα 18-3-2019 . Στην Σητεία κάθε Δευτέρα , στην Ιεράπετρα κάθε Παρασκευή και στον Αγ. Νικόλαο , την Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη και Σάββατο , στις κεντρικές τους πλατείες. Όσοι πολίτες θέλουν να πάρουν πληροφορίες για όποιοδήποτε θέμα, που αφορά τον πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις , θα μπορούν πλέον να διευκολύνονται και να ανταλλάσουν απόψεις, λύνοντας πολλές απορίες και αμφιβολίες που έχουν . 

Για την Ε.ΣΥ. Αγ. Νικολάου

Ο υπεύθυνος τύπου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΕΞΗΣ

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos