Ελληνικό Δικαιικό Σύστημα για τα Ζώα, πρακτικά προβλήματα
Ημερίδα Εισαγγελέων και Αστυνομικών Αρχών για τα Ζώα

Η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία και τα σωματεία της στην Κρήτη διοργανώνουν με την συμμετοχή της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης και με την σύμπραξη του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων Ημερίδα-Εσπερίδα με θέμα:

“Το Ελληνικό Δικαιικό Σύστημα για τα Ζώα, πρακτικά προβλήματα που απορρέουν από την εφαρμογή του Ο ρόλος των Εισαγγελικών, Αστυνομικών και Αυτοδιοικητικών Αρχών”

Κεντρικοί Ομιλητές στην Ημερίδα

  • Η τ.Εισαγγελέας Ζώων Αθήνας και Αντεισαγγελέας Εφετών κα Αθηνά Θεοδωροπούλου με θέμα:“Σχέσεις αμφιμονοσήμαντης αντιστοιχίας μεταξύ των διαφόρων δικαικών συστημάτων της Ευρώπης απέναντι στα Ζώα / Κενά και ασάφειες της ελληνικής νομοθεσίας”
  • Ο Αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου και “Ειδικός Εισαγγελέας κατά της Ρατσιστικής Βίας” – Υπ. ΔΝ Α.Π.Θ κ. Ευστάθιος Θεοφανίδης με θέμα:“Ποινική Δίωξη και Προδικασία σε υποθέσεις ενεργητικής και παθητικής κακοποίησης ζώων συντροφιάς κατά το ισχύον νομοθετικό καθεστώς: η λειτουργική αρμοδιότητα και παρέμβαση του Εισαγγελέα”
  • O Υπαστυνόμος Α’ κ. Φιαγκουσάκης Εμμανουήλ εκ μέρους της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης με θέμα:“Η αναγκαιότητα ενημέρωσης των αστυνομικών επί των νομικών θεμάτων των 3 βασικών νόμων και η καθημερινή πρακτική στα αστυνομικά τμήματα”

Την Ημερίδα, στην οποία θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Στρατηγός Ανδρέας Δασκαλάκης, θα παρακολουθήσουν αστυνομικοί από όλη την Κρήτη και άλλες εμπλεκόμενες Αρχές.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου, στην πλ. Αγοράς και θα είναι ανοικτή για το κοινό.

Print Friendly, PDF & Email

Από giorgos